Elixir Cosmeceutical sin målsetting er å forbedre huden, og gi en effekt du kan se og føle.

Med denne målsettingen gir vi det enkle løftet: Å levere avansert hudpleie basert på den nyeste vitenskap!
Elixir Cosmeceuticals leverer komplette hudpleieløsninger av høyeste kvalitet over hele landet til klinikker og utvalgte hudpleiere. Produktenes høye kvalitet har, i løpet av kort tid, gitt oss et godt omdømme i Norge. Alle våre terapeuter er kurset slik at produktene brukes riktig for best mulig effekt.

Vi bruker Elixir Cosmeceuticals i vår kjemisk-peeling (AHA pensling og salisylpenslinger).
Dette er vår Medisinske serie med produkter til hjemmebruk, som gir de resultater vi ønsker å oppnå og som holder det de lover!

Elixir er den komplette kremserie med et utvalg av hudprogrammer og kremer som skreddersys til din hud. Kjernen i Elixirs filosofi er tanken på at huden stadig forandrer seg.

Klinisk forskning har vi st at det kun er A-vitaminsyre og retinol, fruktsyrer (glykolsyre) og antioksidanter som bedrer aldersforandringer i huden. Kremserien inneholder alle disse virkestoffene i konsentrert form. Produktene reflekterer det siste innen forskning på hudforbedring satt sammen i en enkel og skandinavisk profil.

For å opprettholde og febedre hudens helse, må en effektiv hudpleie inneholde tre grunnleggende mål:

1. Korrigere påført skade
2. Beskytte sunn hud
3. Forebygge fremtidige skader

For Elixir Cosmeceuticals betyr det å oppnå resultater mer enn å gjenopprette ungdommelig og strålende hud. Det betyr også å forebygge ytterligere solskade og aldring. Vi legger vekt på en sunn livsstil som også vil påvirke huden på en gunstig måte.