A-vitamin peel (Retinol peel)
Pris pr behandling 1690 kr
Kur a 6 behandlinger 9000 kr

Hva betyr kjemisk peel og hvordan virker den på huden?

På verdensbasis er kjemisk peeling en av de mest populære ansiktsbehandlingene. Grunnen til at kjemisk peel er så poulært er effekten. Det er en trygg og virkningsfull behandling som gir en sunnere hud, mer glød, finere porer, glattere og jevnere hudoverflate.

Kjemisk peeling av huden involverer applikasjon av en kjemisk oppløsning for å forbedre solskader, pigmenteringer, akne og rynker.

Prosedyren gir som navnet tilsier en overfladisk peel eller eksfoliering av det ytterste hudlaget. Ordet kjemisk peeling strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoff som brukes og hvor lenge det er i kontakt med huden.

Elixir Cosmeceuticals bruker virkestoffene Glykolsyrer og Retinol på kjemisk peel og det er en trygg og virkningsfull prosedyre som gir en overfladisk hudfornyelse.

Mange lar seg skremme av ordet kjemisk peel og tror det innebærer mye flassing og dager hjemme fra jobb. Det er viktig å presisere at det er virkestoffet, styrken og hvor lenge den ligger på huden som avgjør hvor dypt en kjemisk peel går. Kjemiske peelinger som går dypt ned i huden er forbeholdt leger og personell som har fått kyndig opplæring.

Kjemisk peel anbefales alle som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbedring som en kur eller som ønsker en party peel for mer glød og glattere hud!

Retinext: Retinol peel 11%
11% Retinol er en sikker peeling som ikke kan gå for dypt. Det er en rask og sterk a-vitamin behandling for raskere effekt. Retinol stimulerer i det dypere hudlaget til cellefornyelse som gir mer glød, jevnere, strammere og glattere hud.

Huden produserer nye friske celler til hudoverflaten. Du må regne med noen dager lett til moderat flassing. Egner seg for det meste mot rynker, solskader, pigmentering, arr, hudormer og kviser. For dypere effekt kan huden forbehandles med en kjemisk peel med glykolsyrer.

Anbefales som en kur på 6 ganger. Bør forbebehandles med hjemmeprodukter og etterbehandling med post-treatment hudprogram ved kurer.

Glykolsyre peel
Vi bruker glykolsyrer med styrken 30-50%. Høyere konsentrasjon enn 30% vil gi det øverste hudlaget en ”skade” og føre til eksfoliering. Behandlingen forbedrer ujevn pigmentering, tørrhet, akne og fine linjer. Alle hudtyper kan behandles. Du kan gå på jobb samme dag.

Anbefaltforbehandling med hjemmeprodukter for bedre og dypere resultat. For maksimal effekt trengs 4-6 behandlinger. For dypere effekt kan det etterbehandles med Retinol peel 11%.