Profhilo

Profhilo

Profhilo er ikke en filler, men en injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre vår naturlige  fukt regulator som finnes i huden. Den har en struktur som gjør at det spres over et stort område på huden som gir mer fuktighet og samtidig strammer opp huden.

Med tiden minsker spensten i vår hud og vi mister den faste huden og det ungdommelige utseendet! Det er et resultat av den naturlige aldringsprosessen og vi får tynnere hud med mer linjer, tørrere partier og den mister sin elastisitet.

Hvilke resultater gir profhilo:
  • Fukter huden innefra uten å gi volum
  • Reparerer og stimulerer huden til økt hyaluronsyre produksjon
  • Glatter og strammer huden i ansikt, hals og hender/ kropp
  • Lett rynkereduksjon
  • Forbedrer hudstrukturen generelt

Den eneste ulempen er at det kan ta litt tid før du ser resultatene og vi anbefaler derfor 4 uker mellom hver behandling og totalt 2 behandlinger!

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

Hvordan virker Profhilo?

Profhilo virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er re modellering av vev og oppstramming av slapp hud.

Fordeler med behandlingen

  • Trygg behandling gir lite hevelse og blåmerker
  • Gir hud foryngelse uten volum

Profhilo er egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo. Vill du ha veiledning om dette er behandlingen for deg? Ta kontakt med vår sykepleier Nina

Profhilo har det høyeste hyaluronsyre innholdet på markedet. Les mer om produkter her

Behandling 1 gang 4800kr

Behandling 2 ganger 8900kr

Bestill time eller gratis konsultasjonstime her

Før etter bilder med behandling

Profhilo før etter

Profhilo før etter

Profhilo før etter

Profhilo før etter