Cellulitter

fett og ridebukselår

Cellulitter, hva er egentlig Fett og ridebukselår?

Cellulitter, fett og ridebukselår er deponier under huden det vill si fett som er hardt pakket og derfor ikke forbrennes så veldig lett uten å få hjelp med sirkulasjons økning.

Vanlig at kvinner har mer deponerer og “ridebukselår” en menn. Deponier er mer “pakket” spesielt kring lær, sete og mage. Underhudsvevet er området mellom hud og muskulatur. Metodens formål er å skape ”føringsveier” (kapillærsirkulasjon) fra fettcellene i underhudsvevet inn til muskelcellene. Når du legger på deg, skyldes dette at du spiser mer enn du forbrenner, men også at fett deponerer seg som følge av hormonelle forhold (hormonbehandling, prevensjon, overgangsalder), genetikk, kosthold, medisinering, inaktivitet og stress. Vektøkning og fettdeponering skyldes stort sett alltid kombinasjoner av alle disse faktorene. En spesifikk årsak til at du har lagt på deg og fått fettdeponier på mage, hofter eller lår kan dermed være vanskelig å finne.

Lokal varmeøkning i fettvevet. Går det å skape på lokal varmeøkning i fettvevet?

Fettcellene øker forbrenningen dramatisk ved varmeøkning. Imidlertid er det slik at når vi blir varme så begynner vi å svette. Kroppen vil på denne måten regulere temperaturen ned igjen. Setter du deg i en badstue – begynner du å svette, når temperaturen i kroppen stiger – orker du ikke å sitte der lenger. Det er kroppens nervesystem som sier ifra til hjernen at vi skal svette, og på den måten stabiliserer kroppen en mest mulig jevn temperatur rundt 37 grader. Med cellulittmassasje teknikkene som noen massasjeterapeuter utfører, er utrulig effektive og vi klarer  å øke temperaturen i det lokale vevet uten at du begynner å svette, dette fordi man ikke begynner å svette hvis oppvarmingen er lokal. Fettforbrenningen aktiviseres dermed i området som får behandling.

cellulitter

Cellulitter

Hvordan fjerne Cellulitter, fett og ridebukselår? Viktig å være fysisk aktiv for å forbrenne fett!

Fett forsvinner ikke av seg selv, få bukt med fett og ridebukselårene gjennom trening og fysisk aktivitet i kombinasjon med cellulittmassasje. Bestill time på www.kroppibalanse.no for å komme i gang med en bedre livstil.

Les mer om cellulitt massasje og behandlingsopplegget her