Dr. Christine Schrammek har utvikklet den originale Green Peel Classic behandlingen, en urtepeeling med 100 % naturlig sammensetning, uten noen kjemiske tilsetningsstoffer som gav ny hud på kun 5 dager allerede i 1958. Green peel har evnen til å stimulere og styrke hudens funksjoner uten å endre ph-verdien i hudbarrieren hvilket gjør den unik og gjør også at hudfornyelsen skjer raskt. Det beste er at behandlingen kan brukes av alle med sensibel, uren, acne eller aldrende og tørr hud og på hvilken som helst del av kroppen.

Gnistringen i huden ved berøring etter behandlingen er næringsfulle urter som jobber aktivt på innsiden i flere dager. Bakgrunnen for suksessen var ønske om å finne en behandling for å lindre uønskede hudtilstander og hudproblemer, som kraftig akne, men viste seg å være sterkt vevsoppstrammende og gi oppsiktsvekkende rynkereduserende resultater.

I 1988 overtok datteren Dr. med. Christine Schrammek-Drusio det faglige ansvaret i firmaet og videreutviklet serien og sørget for at Green Peel ble medisinsk underbygget.

Med bakgrunn som hudlege, allergispesialist og antirynkeekspert med praktisk erfaring som lege i hudklinikk, var det naturlig å utvikle en komplett serie for ulike hudsykdommer og problemer. Plantebaserte dermatologiske produkter uten parabener, utviklet for å styrke og forbedre alle hudtyper i alle aldre. Green Peel i kombinasjon med hjemmeproduktene gir ikke bare resultater på minimum av tid, men utrolige langtidsresultater. Utviklet for en hudbarriære i balanse.

Det fantastiske med Green Peel  er at den inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Vi blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Det e r den unike sammensetningen av urter, som behandler huden med høykonsentrerte næringsstoffer, den har både beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

Green Peel har samme ph som huden  I motsetning til kjemisk peeling. Derfor forebygges aldring av huden uten å strippe den viktige hudbarrieren. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel heller ingen hull i huden eller brannskader. Selv den dype Green Peel Classic er skånsom tross sin kraftige dypdeeffekt. Green Peel er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress.

Du vill sitte igjen med en helt spesiell følelse i huden etter en green peel behandling. En glød og gnistring i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene. Rett og slett en ordentlig treningsøkt for huden.

Green Peel peelingen bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og passer fra tidlig forebyggende aldring til behandling av dype rynker/linjer. den gir synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hud tone, pigmentering, solskadet, grå og gusten hud og store porer. Ideell for behandling av senstiv hud med svært unike langtidsresultat med styrket hud barrière.

Like viktig som daglig  tannpuss er det å bruke riktige produkter for din hudtype og tilstand daglig morgen og kveld. Dr schrammek har utviklet hud serier for flere ulike hud tilstander slik at du kan få hjelp med forbedring av ditt potensiale. Vi hjelper deg å velge riktig Green Peel behandlinger med styrke og produkter etter din hudtype og ditt behov. Både online og i klinikk.