Dyprens hud 60min inklusiv Reveal Hudscanner

Prosedyre i dyprens hud 60min med Reveal hudscanner. Vi utfører en hudanalyse, tar 3D bilder av huden din. de avdekker solskader, røde område og blodkar, linjer og rynker. Vi veileder på produkter og skreddersyr et behandlingsopplegg  tilpasset din hudtilstand.

Dyprens hud 60min inklusiv Reveal hudscanner er perfekt for deg som ønsker å kartlegge hudens tilstand og jobbe med hudforbedring. Vi utfører så en rens og peeling av huden, peeling fjerner skånsomt døde hudceller. Varm Damp av ansiktet åpner opp porer og gjør det lettere å klemme ut urenheter. Vi utfører en massasje og legger en ansiktsmaske etter din hudtype. Vi har spesialmasker for ekstra “boost” for din hud: Fuktmaske, maske for mindre porer, ekstra vitaminer, anti age eller collagene maske.

Dyprens hud er en behandling vi anbefaler jevnlig. Gode rutiner hjemme er minst like viktig og rense både morgen og kveld og bruke tilpassede produkter er A og O. Vi veileder våre klienter innen hudpleie produkter slik at vi sikrer de den beste hjemmepleien mellom behandlingene. Anbefalt kontinuitet er 4-6 ganger i året eller hver 5.-6. uke. Du kan ha behov for oftere hudpleie hvis du har spesielle behov. Litt enkel veiledning på rimelig hjemme stell https://www.kk.no/livstil/hudpleien-som-er-gratis/68017195

Dyprens hud 60min

Dyprens hud 60min

Reveal Hudscanner

reveal hudscanner