Dyprens mann er en spesial tilpasset hudpleiebehandling for menn.

Vi utfører en hudanalyse, renser og forbereder huden for en kjemisk peeling med https://www.elixircosmeceuticals.no/ peeling av huden. Behandlingen fjerner skånsomt døde hudceller samtidig som den gir glød og virker oppstrammende.

Varm Damp av ansiktet åpner opp porer og gjør det lettere å klemme ut urenheter. Vi utfører en deilig ansikts massasje etterfulgt en maske i ansikt etter din hudtype. Nakke og skulder massasje når du ligger og nyter ansikts maske. Beste Antiage for menn. 

For beste utbytte av behandlingen og resultat og videre hjemme behandling, veileder vi deg til bruk av riktige hudpleie produkter for ditt hudtilstand. Vår produkt pakke for menn er perfekt for deg som ønsker enkle hudpleie rutiner med raske resultater. Elixir hudpleie for menn er spesial tilpasset for menn og daglig barbering.

Slik at vi sikrer deg den beste hjemmepleien mellom behandlingene. 

Hudrens mann er Anbefalt kontinuitet på behandlinger er 4-6 ganger i året eller hver 5.-6. uke. Du kan ha behov for oftere hudpleie hvis du har spesielle behov.

Kjemisk peeling som kur anbefales hver uke 1-5 ganger eller i andre klassiske hudpleie behandlinger. Utføres i vinter halvåret.