Hva er Anti- Age Peel?

Anti- Age Peel er den mest populære klinikkbehandlingen fra Elixir Cosmeceuticals. Den er ideell for pasienter med tegn på aldring, fine linjer, solskaderog rynker. Den er sikker og gir et raskt resultat. Penslingene inneholder Lactid acid, glycolic acid og malic acid som fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere, grovere og mer ugjevn hudtone. Behandlingen gir en overfladisk peel til hudforbedring som passer de med Grov og livløs hud, sol skadet hud, fine linjer og rynker, og de med ujevn pigment. Resultatet er en glatt, ren, skinnende og vakker hud!

Hvordan virker glykolsyre?
Glykolsyre gir en avskalling av det øverste hudlaget som gir en glattere, renere, stammere og mer glinsende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden. I høye konsentrasjoner kan behandlingen bleke brune aldersflekker. Glycolsyre har de minste molekylene og er derfor den mest aktive AHA syren på eksfoliering og aldring.

Hvordan virker Malic acid?

Den stimulerer til bedre collagen produksjon og reparer solskader.

Hvordan virker Lactid acid?

Den er den mest fuktighetsgivende av AHA-syrene og er også gunstig mot ujevn hudtone og grove porer.

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen utføres av hudterapeut på klinikken. De fleste utfører peelinger med 2-4 ukers mellomrom. En vanlig behandlingsrunde er på 6-8 penslinger. Best resultat oppnås om man kombinerer penslinger på klinikk med Elixir produkter som hjemmebehandling.

Hvordan blir man etter behandlingen?
Huden vil se lett “solbrent” ut rett etter behandlingen. Dette varer i 1-5 dager avhengig av hvilken styrke som brukes. Det anbefales å bruke en fuktighetskrem inntil rødheten har gitt seg, og deretter starte opp med Elixir Retinex produkter som hjemmebehandling.

Dette produktet anbefales ikke til gravide eller ammende kvinner!

Flere kliniske studier har vist at peeling med fruktsyrer er en effektiv behandling til hudforbedring. Fine linjer, pigment og ruhet i huden kan bedres ved bruk av alfa-hydroxysyrer.
Vanlige milde hudreaksjoner er rødhet i huden, tørrhet og lett svie. Behandlingen tolereres generelt svært godt. Irritasjon kan reduseres ved bruk av fuktighetskrem. Det er viktig å bruke solbeskyttelse om sommeren.

Pris Anti-Age Peel 30 min 1190 kr

Kur 6 behandlinger 6000kr