FAQ om nettbutikk, ordrer og forsendelser fra Kroppibalanse.

  • Vi har fri frakt på alle ordre i nettbutikken
  • Rask levering i postkassen av bring        (2-4 virkedager)
  • Beauty poeng på alle produkter du kjøper- som du kan bruke som betaling på dine neste ordre. (motsvarer fast 10% rabatt)
  • Vi gir våre kunder jevnlige tilbud og tips eventuelle prøver relatert til produktkjøpet.

Levering/ reklamasjon /angrerett

Vi har en normal levering på 2-4 virkedager.
De fleste pakker sendes som postpakker med Posten/ Bring og pakken leveres direkte til din postkasse. Om det ikke er plass eller postmannen ikke finner din postkasse, så vil pakken bli lagt på ditt nærmeste postkontor / post i butikk.

Du har reklamasjonsrett på alle varer kjøpt hos oss i henhold til Forbrukerkjøpsloven.

Du har 14 dagers angrerett når du kjøper varer fra oss på nett. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produkter til personlig pleie og liknende. Du må selv dekke returfrakt ved retur av produkter. Vi plikter til å tilbakebetale beløpet innen 14 dager fra vi har mottatt varen.

Vi returnerer ikke penger for kjøp eller ubrukte  gavekort.

Prosedyre ved ordre:

Din ordre pakkes normalt innen 24 timer. Normal leveringstid er 1-4 virkedager.

Personvern
I forbindelse med registrering og bestilling oppgir du dine personopplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer. Med dette godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

KroppiBalanse AS eies og drives av Linda Wollkert, Hud, Fot og Massasjeterapeut siden 1999. 

På KroppiBalanse tilbyr vi behandlinger og produkter av ypperste av kvalitet. Alle våre terapeuter er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. Hudterapeutene våre er Cidesco godkjente og massasjeterapeutene fra Axelsons Medisinske Institut..
Vår helsepersonell består av en autorisert kiropraktor og kosmetisk medisinsk sykepleier.
KroppiBalanse fører kun sertifiserte hudpleieprodukter distribuert av hudpleiebransjen. Dette er fordi vi ønsker å levere produkter med rett kvalitet til rett hud-tilstand til en hver tid. Vi strever for å tilfredsstille våre kunder med høy service og riktig veileding til en hver tid.