Filler kampanje

Filler kampanje i juni. Få 20% rabatt på valgfri behandling med teosyal filler.

Har du linjer, rynker eller arr du ønsker å korrigere? Eller ønsker du fyldigere lepper eller bare mer fukt og spenst i huden? Det er mulig med filler! Hyaluronsyre glatter ut, skaper volum og spenst i huden din. Vi har nye behandlinger med Teosyal fillers i Juni og fra 20-30 juni gir vi deg 20% rabatt på en valgfri behandling med teosyal fillers. Her finner du alt om priser på Medisinske injeksjoner!

Teosyal er en serie skjønnhetsprodukter som er aller best kjent for sine fillere og hudforyngende produkter.Fillere fra Teosyal inneholder naturlig hyaluronsyre som gjør behandlingen trygg og effektiv. Fillerne bygger volum, glatter ut rynker i huden og kan benyttes til å endre ansiktskonturene.

Bestill en gratis uforpliktende konsultasjon idag og finn ut om dette er noe for deg?

Vill du vite mer om fukt behandlinger og behandlinger med injeksjoner les her

Hvem produserer Teosyal og hvilken fartstid har selskapet i bransjen?

Vår dermatologiske sykepleier Nina går stadig på kurser og utvikler seg i faget. Hun er genuint opptatt av skjønnhet og naturlige resultater.

En sunn og fin hud er viktig for de fleste, og hun vet hvor mye det har å si for både det sosiale og psykiske hos mennesker. Ved riktig brukt av kosmetisk medisin er det mulig å oppnå huden man ønsker seg. En tett oppfølging av klientene i etterkant er også essensielt for å opprette et langvarig klientforhold. Nina brenner for faget og ønsker å gi klientene den beste behandlingen og opplevelsen.

Løsning av akneproblematikk, hudforbedring med naturlige resultater og en sunn hudhelse er noe Nina brenner for. Velkommen til trygge behandlinger på KroppiBalanse.

Før etter bilder av teosyal behandlinger:

kiss teosyal

kiss teosyal Filler kampanje

før bilde teosyal mann filler kampanje

før bilde teosyal mann filler kampanje

etterbilde teosyal mann

etterbilde teosyal mann