Unn deg en fotpleie/pedikyr behandling hos oss!

Du står, går og bruker føttene dine hver dag. Å fjerne hard hud, stelle negler og få massasje på føttene er nødvendig.

Kosmetisk fotpleie

Vi er kosmetiske fotpleiere og arbeider likt som fotterapeuter på standard fotpleiebehandling. Vi fjerner hard hud med skalpell og hjelper deg med liktorner, inngrodde negler og/eller vorter. Du kan velge mellom en standard fotpleie eller spa fotpleie med massasje, eller hvorfor ikke unne deg ekstra velvære med 20 min fot- og leggmassasje i behandlingen? Vi tilbyr også luxus fotpleie med parafin innpakning og maske på føttene mens du nyter en leggmassasje. Alle behandlingene avsluttes med en deilig krem som mykgjør og pleier dine føtter. Unn deg selv en velvære behandling du sjeldent vil glemme, la oss skjemme deg og dine føtter bort!

Fotpleie

Kosmetiske fotpleiere renser føttene dine, sliper vekk hard hud, klipper og pusser neglene. Vi bruker slipemaskin og skalpell hvis nødvendig. Vi kan også hjelpe deg med inngrodde negler, liktorn, spekker i hælene og fotvorter.

Fotpleie i Oslo

Besøk oss på Røa Senter i Oslo og unn deg litt luksus i hverdagen med våre fotpleie-/pedikyrbehandlinger!

Spangebehandling

Ved inngrodde negler limes en plastikkbrikke over neglen og gir et spenn
slik at neglen løftes og vokser i riktig retning. Anbefalt kontroll etter 6-8 uker.

Vortebehandling

Huden bløtes opp og hard hud rundt området blir fjernet. Valgt
vortemiddel smøres/pensles på. Anbefalt kontroll etter 14 dager.

Tornebehandling

Huden bløtes opp og hard hud rundt området ved tornen fjernes. En torn er
en kjerne av sammenpresset hud, som presser seg ned i huden og
treffer nerver, slik at det oppstår smerte. Denne sammenpressede
huden fjernes. Det kan evt tilpasses en avlastning til problemområdet.
Anbefalt kontroll etter 14 dager.

Lakk av tær i behandling 100 kr

Fransk lakk av tær i behandling 200 kr

Fransk gele 550 kr (uten fotpleie behandling)

Fransk gele i fotpleie behandling 450 kr

Oppbygging av ny og/eller reparasjon av ødelagt negl med camuflage gele (sopp/innklemming etc) 350 kr ( i fotpleie behandling 250 kr ekstra)

Se bilder av skadede tær før og etter behandling HER

Liktorn fra 250 kr

Vorte behandling fra 250 kr

Inngrodd Negl m spange 350kr (i fotpleie 250kr)

Standard Fotpleie 50 min med fotbad og fjerning av hard hud og klipping av negler. Vi bruker skalpell og slipemaskin 800 kr

Fotpleie 60 min/ m massasje med fotbad og fjerning av hard hud, stell av negler og 10 min massasje med krem etterlater silkemyke tær og føtter 950 kr

Fotpleie Luxus 70 min med fotbad og fotskubb, fjerning av hard hud og klipping av negler. Vi bruker skalpell og slipemaskin. Massasje for føtter og legger, fotmaske, parafininnpakning som etterlater føtter og legger silkemyke og lette 990 kr

Fot- og leggmassasje 20 min Vi vasker føttene med varme kluter, deretter masserer vi føtter og legger med krem eller olje. Behandlingen får deg til å ville danse hjem! Perfekt som gave eller for deg med slitne, trøtte legger og føtter. Behandlingens totale varighet 20 min 350 kr (kan også bestilles ekstra i fotpleie standard behandling hvis du ønsker massasje av føtter og legger i tillegg).

Lakk av tær i fotpleie: Vi bruker Vinylux lakk fra CND som gir 7 dagers garanti på holdbarhet, og ofte mye lenger på tær.  150 kr (Du har også mulighet å kjøpe med deg lakken hjem til 159 kr)

Shellac tær: 450 kr