Fotpleie, pedikyr og lakk

Fotpleie på nyet Eiksmarka senter. Vi er kosmetiske fotpleiere og arbeider likt som fotterapeuter på standard fotpleiebehandling. Vi fjerner hard hud med skalpell og hjelper deg med liktorner, inngrodde negler og/eller vorter. Du står, går og bruker føttene dine hver dag og det er viktig å ta godt vare på dem.

Unn deg selv en velværebehandling du sjeldent vil glemme, la oss skjemme deg og dine føtter bort!

Les mer om fotpleie her.

Se en fotpleie prosedyre på Kroppibalanse.

 

Fotpleie standard

 

Fotbad, fjerne hard hud/ m skalpel og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglbond, slipe neglflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglbond olje.

50 min | kr 850,-

Fotpleie standard m/lakk

Fotbad, fjerne hard hud/ m skalpel og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglbond, slipe neglflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglbond olje. ink lakk med valgfri farge vinulux lakk.

60 min | kr 975,-

Fotpleie standard m/Shellac

Fotbad, fjerne hard hud/ m skalpel og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglbond, slipe neglflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglbond olje inkl. lakk med shellac herdet i ledlys for maksimal holdbarhet.

75 min | kr 1255,-

Fotpleie Standard m/ Fransk gele

Fotbad, fjerne hard hud/ m skalpel og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglbond, slipe neglflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglbond olje ink fransklakk med gele, herdet i ledlys for maksimal holdbarhet.

 

90 min | kr 1355,-

Fotpleie m/massasje

 

Fotbad, fjerne hard hud/ m skalpel og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglbond, slipe neglflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglbond olje ink 10 min fotmassasje.

 

60 min | kr 990,-

Fotpleie m/massasje og lakk

Fotbad, fjerne hard hud/ m skalpel og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglbond, slipe neglflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglbond olje. ink lakk med valgfri farge vinulux lakk og 10 min fotmassasje.

bli vakker

 

75 min | kr 1095,-

SPA fotpleie m/parafinvoks

peeling av dødehudceler på føtter og legger, Fotbad, fjerne hard hud/ m skalpel og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglbond, slipe neglflaten og kanter. rense opp under negl. massasje av føtter og parafin innpakkingav føtter samt oglegg massasje. Avsluttes med neglbond olje.

70 min | kr 1050,-

Shellac eller gele på tær

Rengjøring av negflaten og klipping av negler, sliping av negler og negflaten. Lakk med Cnd shellac og herding i led lys for maksimal holdbarhet.

 

30 min | kr 495,-

Fransk: kr 575,-

Lakk av tær uten fotpleie

Rengjøring av negflaten og klipping av negler, sliping av negler og negflaten lakk med valgfri farge vinulux neglakk.

 

20 min | kr 425,-

Fransk lakk av tær uten fotpleie

Rengjøring av negflaten og klipping av negler, sliping av negler og negflaten lakk med valgfri farge vinulux neglakk.

25 min | kr 525,-

Fjerne Shellac tær

sliper bort shellac fra neglflaten.

 

15 min | kr 220,-

Inngrodd negl

renser opp under negl med fissur borr og skaper mer plass for negl, ev legger mellom gassbind.

 

30 min | kr 365,-

Spange 1 tå i fotpleie uten fotpleie

Sliter du med vont i tær, det finnes hjelp! Vi renser opp under negl med fissur borr og skaper mer plass for negl, limer på en plast spange som løfter negl og avlaser ved utvekst slik at det ikke klemmer så mye.

 

10 min | kr 270,-

uten fotpleie 20 min | kr 370,-