Glo Minerals, helt ren Mineral makeup
– så naturlig at du kan sove med den!

Ønsker du hjelp til en rask dag makeup, eller ønsker du å få lagt den optimale makeupen på den store dagen?

Vi kan veilede deg på makeup og fargevalg!

Vi bruker makeup fra Glo Minerals, som er en komplett makeup-serie basert på 100% naturlige mineraler. Dette er den reneste makeupserien på markedet.
De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener og andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr.

Glo Minerals jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende effekter og motvirker tørr hud, hudirritasjoner og hudaldring. Glo Minerals passer alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud. Sminken er presset, slik at du slipper løst pulver (Pressed Base).

Med Glo Minerals Foundations får du et helt naturlig resultat! Samtidig som du får den dekningen du ønsker, slik at bl.a. linjer og ujevnheter blir mindre synlige. Du får en naturlig glød og utstråling i huden.
Glo Minerals Foundation inneholder mineraler som forebygger hudaldring.

glō•minerals er verdensledende innen mineralbaserte kosmetikkprodukter.
glō•minerals tilbyr mineralmakeup spesielt med tanke på hudpleiende egenskaper. Den prisvinnende formulaen gir god dekkevne, UV-beskyttelse og et stort spekter av produktgrupper som tilbyr tidløse og spennende farger. glō•minerals er en avansert mineralmakeup som dekker, korrigerer og beskytter.

En kraftig blanding av antioksidantene vitamin A, C og E og grønn te ekstrakt gir pleiende og beskyttende egenskaper og beskytter huden mot ytre skader.

Face

Cheeks

Cheeks

Eyes

Eyes

Lips

Lips

Kits

Kits

Brushes and Tools

Brushes and Tools

Seasonal Kits - Limited Edition!

Seasonal Kits – Limited Edition!

Kropp