GREEN PEEL® FRESH UP
Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.  Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

Vi renser huden godt med Dr Shrammk sine fantastiske produkter. Utfører hudanalyse og styrke på peelingen. Legger på en Pree peel og en enzym peeling deretter masseres du med de fantastiske urtene som gir en mildt peeling med kraftig effekt og fantastisk resultat. Du får en serum ampulle og Maske etter hud tilstand og hodebunns massasje. Avsluttende produkter og foundation/ BB cream.

Behandlings tid: 45min  Pris: 1100kr

Lets party!

GREEN PEEL® FRESH UP med utklemming

Samme prosedyre som fresh up men bruker i tillegg en varmende fluid for å klargjøre huden for ut klemming av komedoner (sorte prikker og urenheter/ fett kuler og acne)

Behandlings tid: 60min  Pris: 1390kr

(Fresh up med utklemming kan med fordel kombineres med vipper og bryns farge med forming Pris tillegg: 450kr og 15-20 min ekstra tid)

Anbefalte hjemmeprodukter etter behandling: Herbal care lotion, Blemish Balm, Spesial Care eller Regulating Cream

(total Pris produkter: 1365 kr) Alternativ (hjemmeprodukter Startkit Pris: 625 kr samme produkter men reisestørrelse)