Ansiktsbehandling og hudpleiebehandling

Hudpleie etterlater huden din ren, full av glød og gir deg velvære.

Lider du av acne problematikk, har vi behandlinger og produkter som virkelig hjelper! Vi utfører dyprens, klemmer ut komedoner (hudormer) og milier (hvite fettkuler, oftest innkapslet og harde, derfor bruker vi en liten lansett og snitter opp for å tømme de.). Vi bruker virkningsfulle hudpleie produkter i våre behandlinger, og du vil se og føle resultater.

Vi har også collagene stimulerende behandlinger (Skinpen, dermaroller, microneedling) der vi bruker nåler som kan penetrere opptil 2 mm ned i huden og lager kanaler der vi sluser ned virkefulle serum som bleker pigmenteringer eller stimulerer collagene produksjonen. Behandlingen gir mer spenst til huden. Bindevevsmassasjen i ansiktet der vi med kraftfull massasje øker sirkulasjon, og slipper spenninger i kjeve, bihuller og panne og øker collagene elastin produksjon, behandlingene passer like godt for kvinner som menn.

Når vi passerer 25 års alder minsker collagen og elastin produksjonen  og vi mister spenst og smidighet  i huden vår. Hvis vi ikke beskytter huden i ansiktet om dagen mot ytre påvirkninger som stråling fra sol, pc, forurensning og dårlig inneklima, vil huden raskere eldes og i verste fall danne skader på hudoverflaten.

Å pleie huden sin om natten med cellekommuniserende produkter som reparerer skader og aktiviserer hudens egen evne til å øke collagen og elastin, eller minske talgproduksjon og acneproblematikk med riktige produkter, er en stor del av hudpleien. Dette kan du faktisk utføre hver dag hjemme selv, med riktig veiledning på produkter tilpasset deg og din huds behov.

Hudpleie i Bærum

Kom til oss på Eiksmarka senter og nyt hudpleiebehandlinger med virkningsfulle ingredienser.

Våre hudpleiebehandlinger passer både for kvinner og menn. Her velger du mellom plantebaserte produkter fra Darphin eller Medisinske produkter fra Elixir Cosmeceuticals.

Vi tilbyr tradisjonelle ansikktsbehandlinger, klassisk hudpleie som gir en dyprens av huden, der vi fjerner urenheter med peeling, utklemming av porer, og vi tilfører fukt og næring i behandling med serum og maske.

Ansiktsmassasje

Vi utfører en terapeutisk ansiktmassasje (bindevevsmassasje Face) der vi kun jobber med bløtvev og muskulatur med spesifikke bindevevsteknikker. Dette kan motvirke migrene, hodepine, øresus, bihuleproblemer, kjeve problematikk, spenninger og stress. I tillegg blir også huden mer spenstig, rynker og/eller linjer kan reduseres. (Denne behandlingen utføres kun av Massasjeterapeut MNMF).

Vi har også medisinske behandlinger som Skinpen som er 6 ganger så effektfullt som microneedeling med dermaroller.

Kjemisk peeling

Våre fruktsyre behandlinger (AHA behandling) eller kjemiske peelinger, salisyl peeling og glycol peeling fra Elixir Cosmeceuticals, er fantastisk virkningfullt mot acne, store porer, linjer, grå og gusten hud, hyperpigmentering, solskader og solflekker Behandlingen etterlater huden din ren og strålende sunn! Det kaller vi hudpleie tilbud! Å ta vare på huden krever litt av deg også. Våre flinke hudterapeuter veileder deg og anbefaler hjemmeprodukter etter behov, som du kan bruke hver dag for å oppnå de beste resultatene for din hud! Kanskje er det også er noe du spiser som kan gjøre huden din bedre?

Husk at huden er vårt største organ og det kan ofte vises på ansiktet hvis vi har hormonubalanse, matintoleranser og/eller for høyt inntak av karbohydrater og sukker. Det er summen av det vi gjør hver dag for oss selv som teller for den beste hudpleien og veien til en sunn og frisk hud og kropp!

Kontakt oss for time eller om du ønsker mer informasjon om hudpleie