Hudpleie

Å stelle med ansiktet sitt og unne seg en hudpleie jevnlig etterlater huden, ren, full av glød og gir deg den velvære du fortjener.

Les mer om hudpleie her.

Green peel

Les mer om Green Peel her

Les mer om Green Peel og Dr. Schrammek her

Reveal® Hudscanner med produkt konsultasjon

 

Reveal® Imager viser tydelige bilder av huden til kunden og hva som er mellom hudlagene. Den viser tydelig solskader, brune flekker, røde områder og mer. Zoom inn på Reveals høyoppløselige bilde for å undersøke hver eneste rynke i oppsiktsvekkende klarhet. I konsultasjonen legger vi som terapeuter  behandlingsanbefalinger og produktveileding til våre kunder for å oppnå bedre hudtilstand.

20 min | kr 790,- 

Green Peel ekspress®

 

Den perfekte party peel. Unike resultater med strålende glød uten å stresse huden med rødhet eller flassing.

Les mer

15 min | kr 990,-

GREEN PEEL® FRESH UP

 

Mild peel som gir strålende glød og antirynke effekt. Passer også for akne- og sensitiv- hud da den styrker hudbarrieren.

Les mer

45 min | kr 1450,-

GREEN PEEL® FRESH UP med utklemming

Samme prosedyre som fresh up. Damp og utklemming av komedoner i tillegg.

Les mer

60 min | kr 1650,-

GREEN PEEL® ENERGY

 

En effektiv og dypere peel. Motvirker rynker, pigmentflekker, store porer og akne.

Les mer

60 min | kr 1650,-

Green Peel® Classic

 

Dyp vevsoppstrammende peel. Forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Total hudfornyelse. Inkluderer oppbyggende etterbehandling.

Les mer

 2 timer | kr 2800,-

GREEN PEEL® ØYE

 

Behandlingen motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Drenerer og minsker vannansamling. Øker mikro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjoner. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk.

Les mer

30 min | kr 750,-

GREEN PEEL® Time control

 

Anti age behandlingen som motvirker rynker og fine linjer og styrker huden samt gir den en magisk glød. Super behandling for tørr, slapp og dehydrert hud. Den øker mikro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer ansiktet uten irritasjoner.

Les mer

60 min | kr 1790,-

GREEN PEEL® Ageless Future

 

Anti age behandlingen som motvirker rynker og fine linjer og styrker huden samt gir den en magisk glød. Behandlingen inneholder mye massasje og vi bruker de nye og utrulig fuktgivende produktene fra ageless future. Antirynke- behandling som gir oppstramming, ny vitalitet og avkobling. Produktene og behandlingen kan også utfører på gravide og ammende.

50 min | kr 1100,-

GREEN PEEL® mela white

 

Behandlingen for deg med pigmentflekker og sol skader som ønsker jevnere hud tone og glød. Et behandlingsopplegg over flere uker som en kur over 3 måneder. Med hjemme produkter og 4 behandlinger totalt. Tilpasses enkelte klienter.Les mer

60 min | kr 1500,-

Elixir Kjemisk Pensling

Elixir cosmeceuticals anti-age peel

 

 Denne peelingen er ideell for klienter med tegn på aldring fine linjer, solskader og rynker. Lactid acid, glycolic acid og malic acid fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere grovere og mer ujen hudtone. Effektiv og sikker kjemisk peel som er gunstig mot solskadet hud, fine linjer, grov og livløs hud og pigmentflekker og ruhet i huden. Gir raskt resultat med en glatt, ren, skinnende og vakker hud! 

Les mer

30 min | kr 1190.-

(tillegg i annen behandling 900kr)

Elixir cosmeceuticals anti-pigment peel

 

Anti-Pigment peelingen er ideell for klienter med ugjevn pigmentering og missfarging forårsaket av solskader og melasma.  Flera ulika syrer virker i synergi mot ujevn pigment ved å fremme hudfornyelse og blokkere ensymet tyrosinase.  Kojjic syre og arbutin virker blekende på pigment og lactid acid fremmer eksfoliering og gir en jevnere og glattere hudoverflate.

Les mer

30 min | kr 1190.-

(tillegg i annen behandling 900kr)

Elixir cosmeceuticals mandelsyre pensling

 

Mild peeling med 40% mandelsyre. Mer skånsom enn andre kjemiske peelinger. Du kan fint gå rett på jobb etter behandlingen. Den passer for deg som vil ha mer glød, fastere hud og en jevnere hudtone, uten å gå for kraftig til verks. Antibakteriell og talghemmende, passer derfor ypperlig for både aknehud og Rosaceahud og de med solskader, fine linjer sensitiv hud og pigmentering.

Les mer 1

Les mer 2

30 min | kr 950.-

(tillegg i annen behandling 700kr)

Klassisk Hudpleie Dyprens

Minirens

 

Minirens, peeling, maske, massasje av ansikt, skuldre og nakke.

 

30 min | kr 650,-

 

Dyprens med Reveal hudscanner 

 

Rens, hudanalyse, peeling, damp, utklemming, maske, massasje av hodebunn, ansikt, skuldre og nakke.

Reveal hudscanner med 3D bilder av huden din og produkt konsultasjon og veiledning

Les mer

75 min | kr 1550,-

Dyprens

 

Rens, hudanalyse, peeling, damp, utklemming, maske, massasje av hodebunn, ansikt, skuldre og nakke.

Les mer

60 min | kr 1150,-

Dyprens Luxus

 

Rens, peeling, damp, utklemming, maske, massasje av ansikt, skuldre, nakke og hodebunn.

Les mer

70 min | kr 1250,-

Hudpleie for menn

 

Rens, kjemisk pensling/fruktsyre pensling med AHA syrer (Elixir Cosmeceuticals) som minsker linjer og porer og etterlater huden silkemyk. Utklemming og massasje av skuldre og nakke, samt en poresammentrekkende og oppstrammende maske.

Les mer

50 min | kr 990,-

Kroppibalanse signatur

Antiage KroppiBalanse Signatur behandling

 

Rens og peeling med AHA syrer (Elixir Cosmeceuticals) eller spesialpeel fra Darphins økologiske serie. Damp, hodebunnsmassasje, utklemming og ansiktmassasje, samt spesialmaske tilpasset din hudtype (collagene løft, antiage eller vitamin kikk for spenst og glød). Massasje av skuldre, nakke, hender og føtter. Avsluttende produkter og lett make up fra Glo Minerals.

 

90 min | kr 1950,-

Ansikt

ShapeMassage Face / Bindevevsmassasje ansikt

En kraftig “hands on” behandling som øker sirkulasjonen i muskulatur og bindevev i ansikt, bryst, hals, nakke, hode, kjeve og skulderledd. Gir glattere og fastere hud. Øker kollagen produksjonen. Virker lymfedrenerende. Behandlingen kan bla redusere spenningshodepine, kjevespenninger, rynker og øresus. Utføres av massasjeterapeut.

Les mer

45 min | kr 1180,-

Spesial behandling ansikt- acne behandling

Acne behandling- En dyprens med pensling av glycol eller mandelsyre som egner seg for deg med acneutbrudd, fet og uren hud. Kombineres med en utklemming av komedoner og utrensende maske. En kur på 3-5 behandlinger gir ofte rask progresjon. Langtidsbruk av Elixir Cosmeceuticals hjemmekit for acne gir huden din de mest virkningsfulle hudprodukter og den beste pleien mellom behandlingene.

Les mer

45 min | kr 950,-

Spesial behandling ansikt- Fukt Behandling

 

Rens peeling og massasje med dtr teknikker (dyp bindevevs teknikker) i ansikt og hals etterfulgt av spesial maske (Fuktighetsgivende) utføres av massasjeterapeut/ hudterapeut.

 

60 min | kr 1300,-

Peel Behandling – Rens og dtr

Peel Behandling-Rens og dtr teknikker (dyp bindevevs teknikker) i ansikt og hals etterfulgt av kjemisk pensling med elixir cosmesuticals glycol eller mandelpensling. Utføres av massasjeterapeut/ hudterapeut.

 

60 min | kr 1595,-

Hull i øret

 

Med Blomdahls system for å ta hull i øre og nese, kan vi tilby deg det beste. Vi har sertifisering i hulltagning fra Blomdahl.

 

15 min

1 hull – 320kr
2 hull – 500kr