For meg skal et hudpleieprodukt gjøre en forskjell med huden min. Det skal være aktivt og jobbe med å bygge opp og styrke huden, styrke svakheter og hjelpe meg med å løse problemer! Alt dette finner jeg i Elixir Cosmeceuticals sine hudpleieprodukter.

Jeg har nå benyttet denne hudpleieserien siden produktlanseringen for 7 år siden. Egentlig hadde jeg bestemt meg for å “ta inn” en annen serie på klinikken min for salg. Men; da jeg fikk en “prøvepakke” med Power Peel og hadde brukt den i ca 2 uker – og så en forskjell (Jeg har alltid hatt problemer med urenheter, kviser og store porer og i ungdomstiden samt kraftig acne som jeg måtte medisinere med Roacutan) visste jeg at denne serien  måtte bare jeg anbefale alle kundene mine.

I min daglige rolle som hudpleier får jeg nå stadig komplimenterer om hvor “fresh” jeg ser ut i huden. Jeg er svært stolt av å kunne hjelpe mine klienter til å få en hud som stråler – både med effektive hudpleiebehandlinger som kjemisk peeling, acne-behandling, dyprenshud og skinpen/microneedeling på klinikken, og hjemmeprodukter,  som virkelig gjør en forskjell. Nå, endelig har jeg fått satt opp en nettbutikk med Elixir-produkter der du kan bestille dine Elixir cosmesuticals-produkter rett hjem på døren.

Trenger du veileding? Kontakt oss direkte for veileding av din hud.

Jeg gleder meg til å se din hud stråle!

Beste hilsen
Linda