Kiropraktorvakt – kiropraktor Bærum

Vi har kiropraktorvakt på Eiksmarka senter  i Bærum og kan nås på telefonnummer 950 60 996 hver dag.

Vi holder også vakt i helger og enkelte høytider. Vi samarbeider med kiropraktorvakten i Oslo, så om vi ikke er åpen her, kan vi alltid skaffe deg hjelp et sted i nærheten. For timebestilling i helgen eller helligdager ring 950 60 996.

Vår kiropraktor holder vakt på KroppiBalanse (Eiksmarka Senter) sine nye lokaler. NB! Drop in er mulig, men ring for å være sikker på avtale.

Kiropraktoren er på vakt for både små og store skader og smerter. Vi kan skrive ut sykemelding dersom det er nødvendig, men vi gir ikke ut medisiner.

Førstegangs undersøkelse kiropraktor

Sykehistorie og objektive undersøkelser bl.a. nevrologisk undersøkelse. Behandling blir utført ved samme konsultasjon om ikke videre utredning med MR eller annet må utføres først.

Les mer

30 – 45 min | kr 800,-

Oppfølgende behandling

15 min | kr 480,-

Sykemelding | kr 100,-

Epikrise | kr 250 kr pr A4 side

Dry needling

 

 

Dry needling er behandling av triggerpunkter (muskelknuter) ved bruk av nåler.
Nålen blir satt inn i en muskel hvor målet er å løsne de stramme båndene.
Dry needling er ikke akupunktur. Vi jobber ut fra den vestlige medisinske tenkningen, og ut fra en grundig undersøkelse danner vi oss en mening om årsakssammenhenger til smertene.
Når vi har funnet stramme og ømme muskler som kan være årsak til smertene, settes nålene slik at muskelfibrene blir påvirket og ”slipper taket”. Dette gir en smertelindrende effekt. Behandlingen utføres av Massasjeterapeut og Kiropraktor/Fysioterapeut.

25 min | kr 400,-