Lymfemassasje er en mild behandlingsform med fokus på å stimulere væskeflyten i kroppen.

En god flyt i sirkulasjonssystemet er en betingelse for kroppens metabolisme og detox. Lymfesystemet utgjør sammen med hjertet og blodårene sirkulasjonssystemet. Hovedoppgaven til lymfesystemet er transport av fett og immunceller samt returtransport av overskuddsvæske og avfallsstoffer.

Stagnasjon i lymfesystemet og dårlig blodsirkulasjon kan medføre hevelser og ødemer, inflammasjoner og redusert immunforsvar. Det er vanskelig å overvurdere betydningen av lymfesystemet når det kommer til helse og fysisk tilstand, energinivå og ikke minst hvordan kroppen ser ut. Til og med poser under øynene, dobbelthake og tette tårekanaler kan være forårsaket av treghet i lymfesystemet. Lymfemassasje kan hjelpe med å motvirke dette.

Lymfemassasje er en behandling som dekker hele kroppen, og behandlingen tar 90 minutter. Om du ønsker en skikkelig storrengjøring, eller ikke har vært til lymfemassasje tidligere, anbefales at du tar en serie med ukentlig behandling over en 5 ukers periode for optimalt resultat.

Pris 90 min 1200 kr
Klippekort á 5 ganger kr 5500,-