Mandelsyre peeling

Mandel peeling med 40% mandelsyre, er en ny peel fra Elixir Cosmeceuticals.
Denne behandlingen er mer skånsom enn andre kjemiske peelinger. Du kan fint gå rett på jobb etter behandlingen. Den passer for deg som vil ha mer glød, fastere hud og en jevnere hudtone, uten å gå for kraftig til verks.

Når brukes mandelsyre peel?
Mandelsyre peeling er et godt valg for de som første gang tar en kjemisk peeling. Den virker antibakteriell og talghemmende, og virker derfor veldig bra på acne og hudormer. Fordi det er en av de milde kjemiske peelingene på markedet er det trygt å bruke på deg med sensitiv hud, rosacea eller mørkere hudtoner.

Selve behandlingen tar ca 30 minutter, og siden denne typen peeling ikke er så kraftig blir huden verken rød eller flasset. Det gjør at du kan fint kan ta en slik behandling i løpet av lunsjen din. Du vil føle at huden blir strammere, får en ny glød og at fine linjer minimeres eller blir borte. Denne behandlingen gir best resultat om man tar den en gang i uken i 6-8 uker.

Huden kan oppleves tørr i noen dager etter behandlingen, så vi anbefaler å bruke mye fukt i disse dagene. Ta en pause fra aktive produkter hjemme, som peelinger eller andre aktive kremer. Og selvfølgelig bør du bruke solfaktor i ansiktet hver dag etter denne type behandling.

Mandelpeeling:

– eksfolierer hudoverflaten
– gir en jevnere hudtone
– lysner mørke flekker
– forbedrer pigmentering
– forebygger og fjerner hudormer
– reparerer solskader
– glatter ut fine linjer

Denne peelingen er ikke anbefalt til gravide og ammende kvinner!

Pris for Mandelsyre peeling: 950 kr

Kur a 6 ganger 5500 kr