Massasje

Massasje på KiB. Vi utfører både klassisk massasje som er god for sirkulasjon og avspenning og kraftfulle dype massasjebehandlinger. Vi er utdannet massasjeterapeuter fra Axelsons og medlem i NMF.

Vi har lang erfaring fra faget og brenner for å hjelpe deg!

Les mer om massasje her.

Se en liten massasje snutt fra Kroppibalanse

Massasjeterapi

 

Massasjeterapi passer for deg med muskulære plager og/eller smerter i muskel- og skjelettsystemet, og trenger hjelp av en Massasjeterapeut til å løsne på spenningene.

 

25 min | kr 600,-

50 min | kr 1089,-

Klassisk massasje

 

Klassisk Massasje på KroppiBalanse er en god, gammeldags knaing fra topp til tå, eller fokus kun på rygg, skuldre, nakke/armer, eller legger, føtter og lår. Behandlingen utføres av Diplomert Massør eller Massasjeterapeut.

25 min | kr 600,-

50min | kr 1089,-

75 min | kr 1555,-

Idrettsmassasje

 

Idrettsmassasje passer perfekt for deg som trener aktivt eller trenger en kraftig og dyp massasje. Massasjeterapeuten bruker forskjellige kraftfulle og dyptgående massasjeteknikker, triggerpunktsbehandling, bindevevsteknikker og tøyninger i behandlingen.

25 min | kr 600,-

50 min | kr 1089,-

Cellulittmassasje

Shape Massage

 

Figurforming og cellullitt massasje er en kombinasjon av spesifikk bindevevsmassasje (Deep Tissue Release), lymfedrenasje, kostholdsveiledning, trening og motivasjon.
Metoden er et samarbeid mellom klient og terapeut og går over 10 uker. Shapemassage Metoden har til hensikt å øke blod- og lymfesirkulasjon i de områder av kroppen hvor sirkulasjonen er spesielt hemmet. Cellulitter kan fjernes/reduseres, fettvevet kan reduseres og målbare resultater kan forventes!

 

Les mer

 45 min | kr 1180,-

Klippekort a 10 ganger kr 10 650,-

Dyp bindevevsmassasje

 

 

Dyp Bindevevsmassasje retter seg mot de som ønsker å få mer energi og overskudd i hverdagen.
Dyp Bindevevsmassasje (Deep Tissue Release/ShapeMassage) er en behandling som passer for deg som har muskulære smerter, er aktiv idrettsutøver eller har en passiv stillesittende jobb med mye stress og spent muskulatur. Behandlingen kan utføres en gang eller ukentlig med oppfølging over en 8-10 ukers periode for optimalt resultat og balanse i livet..

Les mer

45 min | kr 1169,-

Klippekort a 10 ganger kr 10 500,-

Svangerskapmassasje

 

Vi jobber med klassiske massasjeteknikker og dype bindevevsteknikker (Deep Tissue Release teknikker) over bekken, sete og rygg.
Vi tilbyr den gravide avslappende behandling fra topp til tå eller smerte reduserende massasjeterapi for bekken problematikk og hovne legger.
NB! Det anbefales ikke behandling i første trimester.

Les mer

45 min | kr 1189,-

Bedriftsmassasje

 

Bedriftsmassasje behøver ikke koste din bedrift noe hvis du ikke vil. Flere av våre bedriftskunder lar de ansatte betale egenandelen selv
Prøv behandlinger på bedriften i 1 måned uten bindingstid!
Hvis dere så tegner en årsavtale gir vi 50% på behandlingene som utføres den første måneden!
Pris etter avtale, kontakt oss for et uforpliktende tilbud!
Til informasjon er det skattefritak for klassisk massasje på bedrifter. Unngå unødvendige sykemeldinger og kostnader derav, med kurativ og forebyggende behandling.

Les mer

Energimassasje -sittende massasje

 

Energimassasje eller tradisjonell japansk massasje, er en behandlingsmetode som gjør kroppen avslappet og harmonisk samtidig som den aktiviserer energi. Energimassasje er en form for akupunkturmassasje hvor man arbeider ut ifra kroppens eget akupunktursystem. Mer enn 100 akupunkturpunkter stimuleres og aktiveres, og kroppens meridianer (energibaner) og muskler behandles med raske trykk og vibrasjoner, samt ulike grep- og slagteknikker. Perfekt som gave, lunsjbehandling eller ute på bedrifter ved bedriftsmassasje.

15 min | kr 330,-