Massasjeterapi

25 min 594 kr
50 min 1069 kr

Massasjeterapi passer for deg med muskulære plager og/eller smerter i muskel- og skjelettsystemet, og trenger hjelp av en Massasjeterapeut til å løsne på spenningene.

Massasjeterapi er en behandlingsform der terapeuten undersøker problemområdet, behandler lokal og antagonistisk muskulatur (muskler som jobber motsatt) med forskjellige teknikker som dype friksjoner og/eller dype bindevevsteknikker. Dette stimulerer blodgjennomstrømningen i vevet og vil bl.a. gjøre at spenninger reduseres, næringsopptaket i cellene økes, oksygenopptaket bedres og utskillelsen av avfallsstoffer øker.
Vi bruker også Triggerpunktsbehandling og aktiv tøying av muskulatur og bindevev.
Har du arrvev, kan dette gi nedsatt blodsirkulasjon, nedsatt bevegelighet, plager og/eller smerter. Vi har egne teknikker som frigjør arrvev og sammentrekninger i forbindelse med dette.

Massasje er forebyggende og behandlende for skader og muskelspenninger. Behandlingen vil øke blodsirkulasjon og styrke immunforsvaret. Og bidrar også til økt prestasjon i trening og fysisk aktivitet.
Massasje anbefales slik som trening, med kontinuitet for beste resultat!
På KroppiBalanse er vi Diplomerte Massasjeterapeuter fra Axelssons og medlemmer i Norsk Massasje Forbund (MNMF).

Massasjeterapi utføres av Diplomert Massasjeterapeut MNMF fra Axelssons.

En massasjeterapi behandling starter med en konsultasjon og undersøkelse av problemområdet.

Massasjeterapeuten bruker forskjellige teknikker for å løse opp spenninger og myke opp muskulaturen generelt i området. Behandling av problemet og antagonister (muskler som arbeider motsatt) til området blir behandlet. Behandlingen kan utføres med ulike massasjeteknikker, triggerpunktsbehandling og tøyninger etter klientens behov.

Noen av Massasjeterapeutene har også tilleggsutdanning i Dry needeling (triggerpunktsbehandling med nåler). Dette kan bakes inn i behandlingene i samråd med klienten.

Massasjeterapeutene har tilleggsutdannelse i medisin grunnstudium for din trygghet!

Vi behandler ulike plager som rygg- og nakkeplager, hofte- og/eller kneproblematikk, lateral og/eller medial epicondylitt (golf- eller tennisalbue), fordøyelsesplager, plager i forbindelse med arrvev/sammentrekninger, hodepine, kjevespenninger, Tinnitus, med mer.

25 min kr 594,-

50 min kr 1069,-