Medisinsk Hudpleiebehandling

Injeksjoner med hyaluronsyre filler.
Juvederm er en ikke-animalsk høykvalitetsfiller som inneholder en fin gele bestående av hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstoff som finnes naturlig i huden, og som gir huden volum og fuktighet. Ved å injisere gelen i huden gjenoppretter vi hudens volum, sletter ansiktsrynker og folder og gjenvinner hudens struktur. Gir et glatt og naturlig utseende og følelse.

Les mer her.

Korreksjon av arr

Arrdannelse etter akne arter seg ulikt i størrelse, form og dybde fra person til person. Behandling med filler kan være et godt alternativ til utglatting og forbedring av hudstrukturen. Avtal tid for en gratis uforpliktende konsultasjon slik at rett behandling kan foreslås til akkurat din hud.

Kinnben og skulptur

Skånsom gjenoppretting av volum i kinn og kinnben. Motvirker nasolabiale linjer. Ofte kan bygging av volum i nettopp kinnben være det som løfter ansiktsuttrykket og reduserer linjer andre steder i ansiktet. Avtal tid for en gratis uforpliktende konsultasjon slik at rett behandling kan foreslås til akkurat din hud.

Medisinske injeksjoner

Metoden er medisinsk godkjent i Norge og har blitt brukt mot tilstanden i mer enn 20 år. Effekten varer mellom 6-8 måneder.

Glossy lips

 

En ren fuktbehandling for deg som ikke ønsker økt volum, men et naturlig resultat med masse glød. En innovativt behandling som hydrerer og gir deg myke og spenstige lepper. Små mengder Juvederm volite injiseres overfladisk i leppene.

 

30 min | 1 ml | kr 3200,-

Volum lepper

 

Juvederm volbella er en av de nyeste fillerne spesielt utviklet for lepper, fine linjer og furer. Gir umiddelbart resultat. Gjenskaper tap av volum, leppens form og kontur. Inneholder lidokain som gjør behandlingen skånsom. Varighet opp til 12 måneder.n.

 

30 min | 1 ml | kr 3200,-

Fuktbehandling/ skinbooster

En hudforyngrende behandling hvor man fukter huden fra innsiden. Glatter ut fine linjer, gir et elastisk preg og en ungdommelig fremtoning. For ansikt, omkring øyne, lepper, hender, hals og utringning. Varighet opp mot 9 måneder.

 

30 min | 1 ml | kr 3200,-

Mot rynker

 

 

Alle ønsker å se opplagte og våkne ut i hverdagen, men med dype furer og linjer rundt øynene, panne og mellom øynene/øyebrynene kan det bidra til at vi ser strengere og mer sliten ut enn det vi egentlig er. Det kan vi gjøre noe med. Det er en enkel behandling som gir en hurtig effekt. 3-10 dager etter behandling har man full effekt. Gratis uforpliktende konsultasjon i forkant av behandlingen.

Varigheten er 3-12 måneder.

Les mer

 

Injeksjon av 1 område kr 2500,-
Injeksjon av 2 områder kr 3750,-
Injeksjon av 3 områder kr 5000,-

Skinpen

 

Ansiktsløft, reduksjon av arr og acne, rejuvinasjon og anti rynkebehandling.

Les mer

25 min | kr 1580,-

40 min | ink collagene maske | kr 1920,-
Kur med 5 behandlinger | kr 7200,-

MicroGold

Et genialt leveringssystem!

 

Microgold er et gullbelagt mikrokanalleveringssystem med hardkjernenåler som smertefritt leverer tilpassede produkter inn i huden. Din terapeut setter sammen en skreddersydd cocktail av aktive serum, vitaminer, vekstfaktorer, hyaluronsyre og evt. rynkereduserende middel tilpasset din hudtilstand. Ønsker du å trekke sammen porer, få glatt og jevn hud, forbedre overfladiske aknearr eller redusere pigment, da er dette behandlingen for deg.

Les mer

30 min | kr 3000,-

m/rynkereduserende middel | kr 5000,-

Kjemisk Peel

 

 

Retinext peel med 11% Retinol er en rask og sterk a-vitamin behandling for rask effekt. Noen dager med lett til moderat flassing på påberegnes. Elixir mandelsyrepensling eller glycolpensling kombineres med med retinext 11%.

Effektiv kjemisk peeling som gir gir huden en vakker glød. Bør forbehandles med hjemmeprodukter.

 

40 min | kr 1690,-

Kur a 6 behandlinger 9000 kr