Medisinsk Hudpleiebehandling

Injeksjoner med hyaluronsyre og hyaluronsyre filler. Profhilo er den nye og effektive Anti-Age Injeksjons-behandlingen alle snakker om. Phrofilo er en helt ren hyaluronsyre injeksjonsbehandling som fukter og gjenoppretter hudens spenst og er ikke en filler.

Teosyal er en høykvalitetsfiller som inneholder en fin gele bestående av hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstoff som finnes naturlig i huden, og som gir huden volum og fuktighet. Ved å injisere gelen i huden gjenoppretter vi hudens volum, sletter ansiktsrynker og folder og gjenvinner hudens struktur. Gir et glatt og naturlig utseende og følelse.

Les mer her.

 

Profhilo

 

 

Profhilo for en frisk og spenstig hud! Profhilo gjenoppretter hudens hudens fasthet ved tilførsel av fuktighet og konsentrerte mengder hyaluronsyre. Anbefales 2 behandlinger med 1 måneds mellomrom for beste resultat!

Les mer her

30 min | kr 4800,-

Kur a 2 behandlinger 8900 kr

Korreksjon av arr

Arrdannelse etter akne arter seg ulikt i størrelse, form og dybde fra person til person. Behandling med filler kan være et godt alternativ til utglatting og forbedring av hudstrukturen. Avtal tid for en gratis uforpliktende konsultasjon slik at rett behandling kan foreslås til akkurat din hud.

Kinnben og skulptur

Skånsom gjenoppretting av volum i kinn og kinnben. Motvirker nasolabiale linjer. Ofte kan bygging av volum i nettopp kinnben være det som løfter ansiktsuttrykket og reduserer linjer andre steder i ansiktet. Avtal tid for en gratis uforpliktende konsultasjon slik at rett behandling kan foreslås til akkurat din hud.

Medisinske injeksjoner

Metoden er medisinsk godkjent i Norge og har blitt brukt mot tilstanden i mer enn 20 år. Effekten varer mellom 6-8 måneder.

Mot rynker

 

 

Alle ønsker å se opplagte og våkne ut i hverdagen, men med dype furer og linjer rundt øynene, panne og mellom øynene/øyebrynene kan det bidra til at vi ser strengere og mer sliten ut enn det vi egentlig er. Det kan vi gjøre noe med. Det er en enkel behandling som gir en hurtig effekt. 3-10 dager etter behandling har man full effekt. Gratis uforpliktende konsultasjon i forkant av behandlingen.

Varigheten er 3-12 måneder.

Les mer

 

Injeksjon av 1 område kr 2500,-
Injeksjon av 2 områder kr 3750,-
Injeksjon av 3 områder kr 5000,-

 

Teosyal Ansikts linjer

 

TEOSYAL RHA ® 1,2,3 eller 4

Designet for å gi volum i dynamiske utvidede områder som kinnene og ansiktskonturene

 

En behandling for kinn, kinnben og nasolabialt området, dette er behandlingen for en helhetlig tilnærming av ansikt konturene. Her harmoniserer vi ansiktet og bygge opp volumtap volum, men et naturlig resultat med masse glød og mindre linjer.

30 min | 1 ml | kr 3100,-

 

Teosyal Kiss

 

TEOSYAL RHA ®  KISS Gir umiddelbart resultat. Gjenskaper tap av volum, leppens form og kontur. Varighet opp til 12 måneder.

 

30 min | 1 ml | kr 2800,-

 Teosyal Fuktbehandling/ skinbooster

TEOSYAL ®  PURESENSE REDENSITY 1

Designet for  forebygging av rynker og rehydrering av ansikt, hals  og hals 

En hudforyngrende behandling hvor man fukter huden fra innsiden. Glatter ut fine linjer, gir et elastisk preg og en ungdommelig fremtoning. For ansikt, omkring øyne, lepper, hender, hals og utringning. Varighet opp mot 9 måneder.

 

30 min | 1 ml | kr 2000,- 

| 2 ml | kr 2600,-

 

Skinpen

 

Ansiktsløft, reduksjon av arr og acne, rejuvinasjon og anti rynkebehandling.

Les mer

25 min | kr 1580,-

40 min | ink collagene maske | kr 1920,-
Kur med 5 behandlinger | kr 7200,-

MicroGold

Et genialt leveringssystem!

 

Microgold er et gullbelagt mikrokanalleveringssystem med hardkjernenåler som smertefritt leverer tilpassede produkter inn i huden. Din terapeut setter sammen en skreddersydd cocktail av aktive serum, vitaminer, vekstfaktorer, hyaluronsyre og evt. rynkereduserende middel tilpasset din hudtilstand. Ønsker du å trekke sammen porer, få glatt og jevn hud, forbedre overfladiske aknearr eller redusere pigment, da er dette behandlingen for deg.

Les mer

30 min | kr 3000,-

m/rynkereduserende middel | kr 5000,-