Microblading

Microblading er en ganske ny form for Permanent Make Up. Dette er for deg som ønsker tydeligere bryn samtidig som de ikke skal være for ”skarpe”. Microblading korrigerer og justerer brynene slik du vil ha det.
Vi er utdannet av Aquanovo School hos Cecilie Sundby, en av Norges mest erfarne Permanent Make Up Artister med 18 års erfaring innen faget.
Microblading er en semi-permanent make up, der manuell teknikk med et blad påfører og konstruerer naturlig utseende hårstrå.

Hovedforskjellen på bryn laget med maskin og bryn laget med microblade er hovedsaklig teknikken. Microblade sies å gi et litt mer naturlig resultat enn med maskin, ved at hårstråene kan bli veldig skarpe og tynne, men dette strides det om pga dagens tynne micronåler til maskinene. Microblade er litt raskere å utføre enn med maskin, men prosedyren før og etter er lik. Helingstiden er tilnærmet lik.

Microblading utføres med – som det forklarer seg med ordet – mikrosmå «knivblad» som gir effekten av veldig små hår under øyebryn når de lages med farge som sitter permanent.

Microblading ser mer naturlig ut enn permanent makeup og gir et mer naturlig resultat.
Fargen i microblading «hår» sitter heller ikke like lenge som fargen i permanent makeup «hår». Uansett så ser hårstrå laget med microblading mer naturtro ut.
Den nyeste teknikken innen Permanent Makeup er microblading av bryn.

Huden pigmenteres med en nålebladmodul kun i øvre hudlag og med en naturlig tilpasset farge for hver enkelt kunde. Vi tegner alltid nøye opp og kommer til enighet med hver kunde om hva som er optimalt. Metoden med microbalding av bryn definerer brynenes fylde, form og struktur som om brynene visuelt var dine egne. Resultatet blir naturlig, kledelig og perfekt tilpasset din ansiktsform.
Forventet varighet er ca et år, da pigmentene etter hvert naturlig kommer opp til overflaten og forsvinner med døde hudceller. Dine naturlige bryn står selvfølgelig tilbake.
Microbladingen kan da gjentas.

Vi setter deg opp til en  konsultasjonstime (ca 15 min 300 kr) der vi gir veiledning/vurdering for microblading av dine øyebryn. NB! Konsultasjonskostnaden trekkes av ved bestilling av microblading behandling!

Vi fyller også inn ”hull” etter f.eks. piercing eller ved manglende hårvekst.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjonstime på ca 15 min.

Beregnet behandlingstid for fulle bryn er 1,5 – 2 timer.
Bryn priser fra kr 5000,- inkl kontrollkorrigering (dvs 1 gang påfyll innen 3 uker)
Enkel korrigering uten hele bryn (f.eks. fylle inn hull) kr 1000 – 2000,-
Refill etter 12 måneder pris fra kr 1500,-
Refill etter 24 mnd pris fra kr 3500,-

Her er noen av våre klienters bryn hvor det ble utført microblading: