Microneedling – Skinpen

Naturlig Ansiktsløft, reduksjon av arr og rejuvinasjon med SkinPen (micro needeling). 6 ganger så effektfull som Dermaroller.

Pris 1580 kr
Kur med 5 behandlinger 7200 kr
(Collagene maske 350 kr ekstra per behandling)

(Kollagen-Terapi, CIT) 30min: Mikronålbehandling som stimulerer kollagen vekst. For hudforyngelse, rynker, strekkmerker, arr og ujevn pigmentering. Med collagenemaske kr 1930,- Kur a 5 behandlinger kr 8900,-

Induction Therapy er også kalt ”CIT”. Metoden går ut på at kollagen-oppbyggingsprosessen stimuleres ved å prikke mange tusen, små hull i underhuden. Underhuden reagerer med å lage nytt kollagent vev i en prosess som tar ca 4 uker.

Behandling med SkinPen kan brukes til en rekke forskjellige formål

  • Rejuvenation, hvor målet er å friske opp huden, og redusere små linjer og rynker.
  • Anti-rynke-behandling, hvor fokus er på rynker rundt munnen, øynene og i pannen.
  • Acne arr-behandling.
  • Strekkmerkebehandling.

Med microneedling – Skinpen er anbefalt behandlingsforløp på behandling hver 4. uke, over 4-6 behandlinger

Skinpen – Vitenskapelig dokumentert effekt

Kollagen er en del av vår underhud, men tykkelsen på de kollagene lag blir mindre jo eldre du blir, og er den viktigste årsaken til dannelsen av fine linjer og rynker i huden.

Terapeuten vil bruke et serum på huden som øker behandlingseffekten. Serumet inneholder aktive ingredienser som er tilpasset det du ønsker å jobbe med . På grunn av de mange tusen mikroskopiske hullene/kanaler som behandlingen skaper, kan de aktive ingrediensene penetrere huden opp til 400 ganger mer effektiv enn ved vanlig påføring på huden . Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

Rejuvenation

Målet med behandlingen er å friske opp huden og redusere fine linjer og rynker. Behandlingen utføres vanligvis med en nållengde på mellom 0,25 og 0,75 mm.

I forbindelse med behandlingen benyttes aktive serum som påføres huden.

Umiddelbart etter behandlingen vil huden være rød og varm. Denne reduseres i løpet av omtrent 4 timer og er borte etter 12-18 timer.

Allerede under behandlingen kan det sees en umiddelbar effekt – og dette er den beste dagen etter behandling. Hvis du ønsker å opprettholde effekten anbefales det å gjenta behandlingen hver 6-8 uke.

Antirynkebehandling

Her er målet å redusere rynker i bestemte områder – vanligvis ved munn, øyne, panne. Her bruker man vanligvis nåler som er litt dypere enn ved hudforyngelse. Denne behandlingen brukes først og fremst til å optimalisere kollagen prosessen, og behandlingen bør utføres i en serie på minst fire behandlinger med minst en måned mellom behandlingene.

Du vil se en umiddelbar effekt allerede etter første behandling – men det er behov for flere behandlinger for optimale resultater. Varigheten av virkningen kan variere fra person til person, men det er realistisk at det varer 1-2 år.

Det vil være rødhet etter behandlingen, – rødheten vil avta etter ca 12 timer.

Fjerne arr – Behandling av aknearr

Målet med behandling av aknearr med Skinpen er å bryte ned arr og stimulere den underliggende huden til å produsere nytt kollagent vev. Her bruker man vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen blir det brukt en krem med en desinfiserende virkning som kunden kan ta med hjem for bruk mellom behandlingene.

Behandling av akne arr er alltid minimum fire behandlinger med minimum en måned mellom behandlingene.

Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.

Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stede før etter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten av de essensielle.

Behandling av strekkmerker

Målet med behandling av strekkmerker med Skinpen er å bryte linjer og stimulere den underliggende huden til collagenous vekst. Her brukes det vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen brukes det en krem ​​med effekt på strekkmerker som du vil ta med hjem til bruk mellom behandlingene.

Behandling av strekkmerker blir alltid framstilt i en serie av minimum fire behandlinger med minst en måned mellom behandlingene.

Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.

Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stedet før etter 4-6 behandlinger. Realistisk sett vil du aldri være i stand til å fjerne strekkmerker helt, men du vil være i stand til å minimere synligheten.