OmegaCure

Hver flaske inneholder 240ml
Tilsvarende 30 doser a to teskjeer
Næringsinnhold:
Omega-3 pr dose (8) ml
EPA 1005 mg
DHA 1005 mg
Ingredienser: Fiskeolje, Rosmarin ekstrakt, ascorbyl acetat og (soya) lecithin samt naturlig smak av sitrus (appelsin) og vanilje.
Annen omega-3 575 mg
Vitamin A 25% av dagens behov
Spor av vitamin D og E

Peroksidtall: 0,1 meqO2/kg
Anisidintall: 2,9
TOTOX: 3,1 (angir total oksidasjon)

Kalorier 8 kcal/ml

Pris per flaske 320 kr
Ved bestilling på nett; 10% rabatt! Oppgi terapeutkode: Kroppibalanse
http://omegacure.no/Bestill_Omega_Cure.aspx

Overlegen smak
Omega Cure er den eneste naturlige fiskeolje uten smak eller lukt av fisk. Du kan velge å ta den i eget målebeger, teskje eller blande den med mat. Du kan ta den sammen med appelsinjuice eller yoghurt til frokost eller blande den i salatdressingen til middag. Den er så naturlig at du endog kan blande den med iskremen til dessert. Vi ser at det er mange som i ennå større grad ønsker å bruke Omega Cure som en del av et kostholdsregime eller ulike former for behandling, og at det derfor er mer praktisk med Omega Cure helt uten smak. Alle vil kunne ta riktig dose med de essensielle omega-3 fettsyrene hver dag, selv barn. Ingen piller eller kapsler å svelge. Ingen ”etterdønninger” med smak eller ubehag, bare positiv effekt.

Kvalitet
Oljen blir produsert under de strengeste forhold og utsettes nesten ikke for oksygen. Dette innebærer at oljen bevarer sin friskhet og får ikke anledning til å utvikle sjenerende lukt og smak normalt forbundet med fiskeolje.
Glassflasken er valgt for nettopp å bevare oljens kvalitet og selv det klare glasset slipper ikke gjennom skadelige stråler som kan forringe kvaliteten.

Ferskhet
Omega Cure må behandles som ferskvare. Etter at flasken er åpnet må denne oppbevares kjølig. Flaskens størrelse er valgt nettopp fordi den inneholder en måneds normalt forbruk. Dersom du bestiller 6 eller flere flasker til eget forbruk bør du kunne oppbevare de flaskene som ikke er i bruk i fryser. Holdbarheten er 8 måneder i fryseren, 3 måneder uåpnet i kjøleskap og 6-7 uker i kjøleskapet etter at flasken er åpnet.

Naturlig
Omega Cure er fremstilt av selektert fisk. Oljen fremstilles gjennom en moderne og helt unik prosess som resulterer i markedets eneste bredspektrede olje som har bevart sin integritet og naturlige egenskaper og må ikke forveksles med eller sammenlignes med syntetisk fremstilt omega-3.

Trygg og sikker
Omega Cure er renset og fri for de alle giftstoffer og metaller som kan forekomme i fisk.
I USA anbefales Omega Cure til gravide og spedbarn.

Styrke
Omega Cure innholder konsentrert EPA/DHA sammen med andre omega-3 fettsyrer.
Forholdet mellom EPA og DHA i Omega Cure er 1:1. Dette forholdet anses for å være optimalt for maksimal utnyttelse i kroppen gjennom økt fleksibilitet i cellemembranene.

Riktig dose – målbare resultater
Omega Cure er utviklet av Dr. Anne Marie Chalmers og Dr. Bo Martinsen. Begge har drevet med betydelig forskning innen kosttilskudd og vitaminer i tillegg til deres arbeid innenfor forebyggende og allmennmedisin. De anses i dag for å være ledende på omega-3 i USA.

Deres arbeid har ført frem til Omega Cure som på en enkel måte gjør det mulig for alle å ta riktig dose med det viktigste kosttilskudd.