Kurs i vippeextentions

Kurs i vippeextentions, bli sertifisert vippe teknikker!

Start din nye karriere idag, vi utdanner deg til vippe teknikker på 2 dager i klassisk Vippeextentions for nybegynner, ufaglærte.

Volum Vippeextentions kurs 1 dag for vippeteknikker med diplom (viderekommne)

Ønsker du å lære vippeextensions? Du har ingen erfaring fra før av? Da er dette kurset perfekt for deg!

Kurset tar 2 dager og vi har små grupper Max 4 deltakere for maksimal kvalitet og oppfølging for våre deltakere. Dagen starter med teori og hygiene og begynner praksis etter dette.

Kurset vårt har en liten teori prøve dag 2 for å kvalitetssikker at kursdeltaker har fått med seg vesentlig teori kunnskap og alle hygiene tiltak som er relevant for en vippe teknikker.

Vi vektlegger også kundebehandling og gjenerell hygiene.

Sen liten inspirasjons video her

Kurset omfatter også kunnskap om de naturlige vippene og deres syklus og hva som er viktig å tenke på i behandlingen for å ivareta kunden sine vipper. Og produkter vi  anbefaller kundene under og etter behandlingene for beste resultat.

Vi har satt sammen en produktpakke fra vår samarbeidspartner Hudpleiegrossisten.no som inneholder alt du trenger for å starte opp som vipaeteknikker etter endt kurs.

Etter du som kursdeltaker fullført 5-10 nye sett vippeextensions på kunder etter kurs, vill kursleder kvalitetssikre ditt arbeide og komme med konstruktiv tilbakemelding eller tips til forbedring. Vi er alltid tilgjengelig for våre kursdeltakere som trenger hjelp, har spørsmål eller trenger tips også etter fullført kurs.

Vill du bli med oss på kurs? Se neste kursdato og meld deg på her