Massasje avd. Nydalen

Velkommen til massasjetime hos oss på KroppiBalanse avd. Nydalen. Her møter du vår dyktige massør Miguel. Han har stor lidenskap for faget og utfører både massasjeterapi, dyp bindevevs behandling, cellulitt behandling, klassisk massasje og idrettsmassasje på KroppIBalanse.
 

For deg som vil booke flere massasjetimer tilbyr vi 10% rabatt på 5 behandlinger eller 15% rabatt på 10 behandlinger. Velkommen til massasje hos oss!

   Book time på Nydalen   

Se en liten massasjesnutt fra KroppiBalanse


Massasje nydalen 

KLASSISK MASSASJE

Klassisk Massasje på KroppiBalanse er en god, gammeldags knaing fra topp til tå, eller fokus kun på rygg, skuldre, nakke/armer, eller legger, føtter og lår. Behandlingen utføres av Diplomert Massør eller Massasjeterapeut.

25 min | kr 675,-
50 min | kr 1220,-
70 min | kr 1750,-

90 min | kr 2100,-


MASSASJETERAPI/ IDRETTSMASSASJE

Massasjeterapi passer for deg med muskulære plager og/eller smerter i muskel- og skjelettsystemet, og trenger hjelp av en massasjeterapeut til å løsne i spenningene. Behandlingen passer perfekt for deg som trener aktivt eller trenger en kraftig og dyp massasje. Massasjeterapeuten bruker forskjellige kraftfulle og dyptgående massasjeteknikker, triggerpunktsbehandling, bindevevsteknikker og tøyninger i behandlingen.

25 min | kr 675,-
50 min | kr 1320,-
70 min | kr 1790,- 

90 min | kr 2190,-

 


DYP BINDEVEVSMASSASJE

Dyp bindevevsmassasje retter seg mot de som ønsker å få mer energi og overskudd i hverdagen. Dyp bindevevsmassasje (Deep Tissue Release/ShapeMassage) er en behandling som passer for deg som har muskulære smerter, er aktiv idrettsutøver eller har en passiv stillesittende jobb med mye stress og spent muskulatur. Behandlingen kan utføres en gang eller ukentlig med oppfølging over en 8-10 ukers periode for optimalt resultat og balanse i livet.

45 min | kr 1320,-
Klippekort på 10 ganger | kr 12 200,-

 

DYP BINDEVEVSMASSASJE ANSIKT

En kraftig “hands on” behandling som øker sirkulasjonen i muskulatur og bindevev i ansikt, bryst, hals, nakke, hode, kjeve og skulderledd. Gir glattere og fastere hud. Øker kollagen produksjonen. Virker lymfedrenerende. Behandlingen kan bla redusere spenningshodepine, kjevespenninger, rynker og øresus. Utføres av massasjeterapeut.

45 min | kr 1320,-

  

KROPPIBALANSE SIGNATURMASSASJE

Vi jobber med klassiske massasjeteknikker og dype bindevevsteknikker (Deep Tissue Release teknikker) over bekken, sete rygg., ben og føtter.

Vi tilbyr en kombinasjon av avslappende behandling fra topp til tå eller smerte reduserende massasjeterapi hvis du trenger det, og kronen på verket er en chakra balansering med akupunktur.

Chakrabalansering med akupunktur er en av verdens eldste helbredelsesmetoder. Dette er en balansering hvor man forsøker å løse opp blokkeringer i energisentrene våre for å gjenopprette kroppens naturlige energibalanse. 

100 min I 2300,-


CHAKRABALANSERING MED AKUPUNKTUR

En av verdens eldste helbredelsesmetoder. Dette er en balansering hvor man forsøker å løse opp blokkeringer i energisentrene våre for å gjenopprette kroppens naturlige energibalanse.

45 min I 990,-

 

SVANGERSKAPSMASSASJE

Vi jobber med klassiske massasjeteknikker og dype bindevevsteknikker (Deep Tissue Release teknikker) over bekken, sete og rygg.

Vi tilbyr den gravide avslappende behandling fra topp til tå eller smerte reduserende massasjeterapi for bekken problematikk og hovne legger.

NB! Det anbefales ikke behandling i første trimester.

45 min | kr 1320,-

 

 

BEDRIFTSSMASSASJE

Bedriftsmassasje behøver ikke koste din bedrift noe hvis du ikke vil. Flere av våre bedriftskunder lar de ansatte betale egenandelen selv.

Prøv behandlinger for bedriften i 1 måned uten bindingstid!
Hvis dere så tegner en årsavtale gir vi 50% på behandlingene som utføres den første måneden!

Pris etter avtale, kontakt oss for et uforpliktende tilbud!
Til informasjon er det skattefritak for klassisk massasje for bedrifter. Unngå unødvendige sykemeldinger og påfølgende kostnader, med kurativ og forebyggende behandling.

 Massasje Nydalen


Massør Nydalen

Miguel Anyelo Velasquez Pulido 

Vår dyktige massasjeterapeut - avd. Eiksmarka og Nydalen


Miguel har over 5 års erfaring i bransjen, han har kurs og erfaring i behandling av smerter med akupunktur, kinesiotape, kopping og dyp bindevev behandling. Han utfører både massasjeterapi, dyp bindevevs behandling, cellulitt behandling, klassisk massasje og idrettsmassasje på KroppiBalanse. Miguel er veldig glad i jobben sin og er spesielt opptatt av å hjelpe kunder til å redusere sine plager. Han ønsker å bidra til å forbedre livskvalitet og redusere stress, slik at man mestrer hverdagen bedre.

Miguel tilbyr behandling for en rekke plager, inkludert:

• Muskelsmerter og muskelspenninger

• Ryggsmerter og nakkesmerter

• Hodepine og migrene

• Stress og utmattelse

• Senebetennelse

• Helhetlig behandling av ankelleddetMiguel ser frem til å hjelpe deg!

Tlf: 21 39 12 27

 

   Book time på Nydalen   

 

 

KroppiBalanse avd. Nydalen 

Massasje Nydalen