Prøv peeling!

Gi huden en reel treningsøkt- prøv peeling og jobbe med huden din i høst! Vi nyter enda mye solfylte dager, men sakte går vi in i kall og frisk luft og høsten har kommet. Høsten er en perfekt tid for Gi huden en reel treningsøkt og jobbe med huden din, D-vitamin lagret er fylt opp etter sommer sesongen og huden er klar for stimuli og opprydding. Vi vill gi deg tips på beste salong behandlingene i høst og vinter halvåret. Behandlingene som gir huden din er skikkelig treningsøkt og vi tilbyr på Kroppibalanse hjelper deg til å få glattere hud, mindre pigmentering, mindre rynker, anti age, fjerner og reduserer acne og urenheter, tørr og gusten hud eller for deg som er sensibel og litt blir irritert og rød. Det beste er å utføre salong behandlinger jevnlig i høst og vinter halvåret, nesten som en kur. Intervall og styrke på behandlingene avhenger av din hud tilstand og hva du ønsker å jobbe med. På KroppiBalanse vill vi veilede deg og anbefale et  opplegg som er tilpasset deg og din hud.

Elixir Cosmeceuticals Kjemisk Pensling: Mange er utrulig urolige for ordet PEELING men vi ønsker avskrekke ordet peeling ved å belyse hvor fin huden blir av de ulike peelingene vi utfører. Kjemisk peeling på salong er en fantastisk trenings økt for huden og den stimulerer collagen og elastin produksjonen slik at huden blir mer spenstig og full av glød. Vi tilpasser alltid behandlingen etter din hudtilstand og behov, vi kan jobbe med anti age, pigmentering (flekker og sol-skader) og acne, urenheter eller sensibilitet og rosacea. I dette innlegget legger vi ved en video som viser en av våre flinke terapeuter som utfører en mandel peeling på seg selv med før og etter bilde.

Green Peel  En magisk urte peeling med 100% naturlige ingredienser som gir langsiktige resultater og bygger opp og styrker hudbarrièren din i ansikt og på kroppen. Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatoriske, næringsrike, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen. Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter ” treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden. Styrken på urtene velger vi i samråd med deg som klient og vi ser alltid på ditt hudtilstand for å gi den riktige behandlingen til din hud til en hver tid. I dette innlegget legger vi ved en video som viser en green peel energi for og etter behandling. Vi på KroppiBalanse står klare å ta vare på deg og din hud i høst og vinter, våre klienter skal føle seg trygge og varetatt. Varmt Velkommen til en trygg klinikk på Eiksmarka Senter!

Hvis du ønsker effektive peeling produkter til hjemme behandling finner du det i vår butikk og nettbutikk

Vi tilbyr gratis produkt veileding både online og i vår klinikk. Det er mange ulike peelinger å velge mellom og litt Forskjell mellom mekanisk peeling/ korn peeling som øker sirkulasjon og sliper huden og glycol peeling/ frukt syrer som kontrollert “etser” bort gamle hudceller, eller ensym peeling som mildt eksfolierer og fjerner gamle hudceller. Hvilken peeling du bruker hjemme er smak og behag, men fruktsyrer/ glycol bør du passe på og ikke over konsumere under vår og sommer perioden pga muligheter for å utvikle mere pigmentering. Pigmentering er Fargeforandring i huden kan skyldes økt produksjon av melanin vårt naturlige solbeskyttelse. Pigmentering men kan bli ekstra sterk ved soling og samtidig østrogen hormonpåvirkning (p pille, svangerskap) og gi melasma, det kan også bli fremtredende etter skader/ trumer. Bruk derfor alltid produkter med spf på dagtid.