Hva er Salicylic Acid Peel?

Salicylic Acid Peel er en effektiv klinikkbehandling mot kviser, fet og uren hud. Penslingene inneholder konsentrert salisylsyre i ulik konsentrasjon. Behandlingen gir også huden glans og bedrer solpåvirket hud.

Hvordan virker salisylsyre?
Salisylsyre er en fruktsyre som virker eksfolierende og cellefornyende. Den er spesielt bra mot uren hud. Salisylsyre reduserer overflødig talg, åpner tilstoppede porer og gir en lett avskalling av det ytterste hudlaget.

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen utføres av hudterapeut på klinikk. De fleste utfører peelinger med 2-4 ukers mellomrom. En vanlig behandlingsrunde er på 4-8 penslinger. Best resultat oppnås om man kombinerer penslinger på klinikk med Elixir Peeling Kit som hjemmebehandling. Gravide og ammende skal ikke behandles.

Hvordan blir man etter behandlingen?
Huden vil se lett “solbrent” ut rett etter behandlingen. Dette varer i 1-5 dager avhengig av hvilken konsentrasjon som brukes. Det anbefales å bruke en fuktighetskrem inntil rødheten har gitt seg, og deretter starte opp med Elixir Peeling Kit som hjemmebehandling.

Hvordan reagerer huden på salisylsyre?
Flere kliniske studier har vist at salisylsyre er en effektiv behandling for hudforbedring. Fine linjer, pigment og ruhet i huden bedres ved bruk av alfa-hydroxysyrer. Vanlige milde hudreaksjoner er rødhet i huden, tørrhet og lett svie. Behandlingen tolereres generelt svært godt. Irritasjon kan reduseres ved bruk av fuktighetskrem. Det er viktig å bruke solbeskyttelse om sommeren, og de med mørk hudtype bør heller utføre glykolsyre peeling.

Pris Salisylpeeling 20-30 min 700 kr

Kur a 6 behandlinger 4000 kr

 

Salicylic Acid Peel