Shellac

Lakkering av den naturlige neglen eller støpte negler med holdbar lakk som holder i opptil 4 uker, dvs den sitter og vokser ut sammen med neglen. Shellac gir en vakker glans og holdbarhet for deg som vil se velpleid ut til enhver tid.

Shellac inkl manikyr (hender) 60 min 750 kr (inkl fjerning av gammel Shellac)
Fransk Shellac inkl manikyr (hender) 60 min 850 kr (inkl fjerning av gammel Shellac)
Shellac (hender, uten stell av negler) 490 kr
Fransk Shellac 550 kr
Fjerning av Shellac 200 kr
Shellac inkl pedikyr (tær) 80 min 990 kr
Shellac fransk inkl pedikyr (tær) 1050 kr
Shellac eller gele (tær, uten pedikyr/ fotpleie) 450 kr, fransk 550 kr

CND, ledende innen den profesjonelle hånd-, fot- og neglebransje, er stolte av å introdusere den første originale Power Polish etter fem års utvikling i sitt laboratorium. Nå kan du si farvel til riper, tørketid, avskalling og matte overflater og hilse på Shellac! Det revolusjonerende produktet sitter feilfritt i opptil 14 dager med en utrolig høy glans og fjernes i løpet av minutter.

Shellac er det mest revolusjonerende produktet som noen gang er lansert av CND og bransjen har ikke fått presentert et slik innovativt og nytenkende produkt tidligere. CND startet for fem år siden med et mål for øye; å skape et produkt som tar de beste egenskapene fra neglelakk og gele for så å kombinere det i et produkt.

Shellac er dermed den første Power Polish med UV³ teknologi som noensinne har blitt presentert. Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gele. Den sitter feilfritt i opptil 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksesshistorien at den kan fjernes på bare 8 minutter. Dette gjøres ved å pakke inn neglene i Shellac Remover Wraps, altså ingen soaking eller bruk av fil eller drill. Det skapes ingen skade på den naturlige neglen. For å forenkle fjerningen ytterligere, er dette noe kundene kan gjøre selv om de ønsker.

Shellac påføres som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i UV-lys, så det er ingen tørketid. Den er hypoallergenisk og 3-FREE, det vil si fri for formaldehyd, toluen og DBP. Formelen er tynn og fleksibel som neglelakk. Ikke bare ser den naturlig ut, den gir også naturneglen beskyttelse med nydelige farger som motstår riper og avskalling, selv under de hardeste påkjenninger. Shellac er en profesjonell salongtjeneste.

“Get Shellacked”