Smertebehandling med injeksjoner

Pris fra 2500 kr

Botox og Medisinske injeksjoner kan settes i kjeve, hode og/eller øvre Trapezius for å minske spenningsbildet og redusere smerteproblematikk som tanngnissing, migrene og kjevelåsinger.

Spenningshodepine/migrene

Vi ser at mange av våre pasienter med spenningshodepine/migrene har god hjelp av å få injisert:

Azzalure (Botulinum Toxin A) i områder som panne, tinning, kjeve og rundt øyne. Som ved andre medisinske behandlinger kan vi ikke garantere resultatet av behandlingen da det kan variere fra pasient til pasient. Behandlingen ble FDA godkjent i 2010. Det finnes ennå ingen solid vitenskapelig dokumentasjon på behandlingen. Noen pasienter blir kvitt problemet helt, mens andre slipper unna de verste anfallene.

Behandlingen er lite smertefull og koster mellom 2500-4500 kroner. Injeksjonene må gjentas etter 3 måneder for beste forebyggende resultat og effekt. Huden vil ha samme effekt av behandlingen som ved rynkebehandling med Azzalure. Så du vil kunne merke utglatting av rynker/linjer i de områdene vi behandler. Hvor spenningshodepinen/migrenen stråler til nakke/skuldre anbefaler vi videre oppfølging og behandling hos nevrolog.

Tanngnissing

Tanngnissing er et problem for mange, og dessverre kan tennene bli skadet eller ødelagt helt. Svært mange som plages med dette er veldig anspente i tyggemuskulaturen, og kan derfor også plages med hodepine. For noen kan også kjevepartiet bli forstørret, og en kan se tannmerker i tungen.
Azzalure (Botulinum Toxin A) er et legemiddel som kan hjelpe deg. Det er få bivirkninger brukt riktig og selve stoffet er raskt ute av kroppen, selv om effekten sitter fra 3-5 måneder.
Azzalure hemmer beskjedgivingen fra nerve til muskel og med små doser kan en bli kvitt problemet helt.

Behandlingen koster fra 2500-5000 kroner.