Svangerskapsmassasje og ShapeMassage Gravid

45 min kr 1169,-

I løpet av svangerskapet gjennomgår kroppen store forandringer. Vektøkning og forskyving av tyngdepunktet medfører en ekstra belastning for både muskler, sener og ledd. Noen får bekkenløsing og gangvansker som kan gi kraftige smerter i sete og bekkenregion. Det kan forebygges med massasje.

I tillegg produseres det hormoner som har til hensikt å gjøre ligamentene i bekkenet mer tøyelige som en forberedelse til fødselen. Dette kan for noen medføre smerter, spesielt i omkringliggende muskulatur. Ødemer (hevelser) og kramper i leggene er også relativt vanlige svangerskapsplager.

Massasje øker sirkulasjonen og løser opp spenninger og vil derfor kunne lindre og forebygge plager. Massasjen har også en beroligende effekt, noe som er positivt for både mor og barn.

Vi har ingen spesiell benk for svangerskapsmassasje, så hvordan du ligger på benken avhenger av hvor stor mage du har. For noen fungerer det fint å ligge på magen, støttet av puter, mens andre syns det er mest behagelig å ligge på siden.

Vi jobber med klassiske massasjeteknikker og dype bindevevsteknikker (Deep Tissue Release/ShapeMassage teknikker) over bekken, sete og rygg.
Vi tilbyr den gravide avslappende behandling fra topp til tå eller smerte reduserende massasjeterapi for bekken problematikk og hovne legger.

NB! Det anbefales ikke behandling i første trimester.