TCA peeling

Utføres ikke pr dags dato.

Pris 2500 kr

Hvor ofte bør du peele:
Litt avhengig av årstid og hudtype, bør du peele huden din hjemme 2-3 ganger pr uke. Er huden din mer sensitiv, kan du kutte ned på frekvensen og passe på hvilken type peeling du bruker. Skal du jobbe enda mer dyptvirkende, bør du vurdere en peeling i salong. For å gjøre det lettere å velge, presenterer vi her de 3 ulike hovedgruppene for peeling:

Peelingtyper:

Mekanisk peeling:
Skrubb med korn som gir en lett peeling på overflaten.  Dette er den peelingen de fleste kjenner til og som er veldig vanlig til hjemmebruk.
Enzympeeling:
Peeling med enzymer er effektive for fjerning av døde celler fra hudoverflaten.
Enzymene løsner opp bindingene mellom de døde cellene slik at de slipper huden. Denne type peelinger anbefales ofte for de med sensitiv hud eller de med mye utvidede blodkar i ansiktet.
Kjemisk peeling:
Syrer er et kjent begrep og dette kalles gjerne kjemisk peeling, og utføres oftest av terapeuter, sykepleiere eller leger. Disse kommer med ulik pH, i ulik konsentrasjon og styrke, noe som avgjør hvor dypt den virker. Eksempler på dette kan være glykolsyre, melkesyre, mandelsyre, salisylsyre og trikloreddiksyre.

Skin Tech peelinger:

Easy TCA peelingen  er en unik peelingsubstans for effektiv hudfornyelse og reparasjon av huden i ansikt og på kropp. Easy Peel forbedrer hudstrukturen og stimulerer til nydannelse av kollagen- og elastinfibre i huden (dermis). Peelingen etterlater huden strammere og glattere. Dette er den sterkeste peelingen vi har. Kan også brukes på grov, voksen hud, «røykehud», store porer og arr. Det vanlige er å ta ca tre behandlinger, men dette må terapeuten se an i forhold til hvor stort problem kunden har. Her skal du vente minimum to uker mellom hver behandling. Etter en slik peeling blir huden meget rød og du vil flasse endel. Avskalling skjer to-tre dager etter behandling, og du kan også oppleve å få sorte flekker i huden. Dette er melaninet i huden som skal ut, og disse flekkene forsvinner etter hvert.
Trikloreddiksyre er en eddiksyre som har en meget god eksfolierende effekt, og er en veldig effektiv ingrediens i antialdringsbehandlinger, mot pigmentflekker og akne. Den kan også bidra til å redusere arrdannelser.
• Sitronsyre er en kraftig antioksidant som fjerner døde hudceller og bidrar til økt celleproduskjon. Den har en positiv effekt på pigmentflekker, aknearr og fine linjer.
• Melkesyre er også en kraftig antioksidant som gir mye fuktighet og som er meget effektiv på akne, pigmentflekker og fine linjer. Den bidrar til økt celleproduksjon og fungerer antibakterielt.
• Mandelsyre er en kraftig antioksidant som er rik på fuktighet og har en antibakteriell effekt. Den har en lysnende virkning på huden, er svært effektiv mot akne og bidrar til økt celleproduksjon.

Easy Phytic Peel  består av tre AHA-syrer, Glykol-, melke-, og mandelsyre, som penetrerer gradvis for optimal effekt av virkestoffene. Den inneholder også den kraftige antioksidanten Phytic Syre, som blokkerer frie radikaler og forhindrer nye hudskader. Hovedindikasjon er akne. Denne flasser de færreste av. Den er derfor litt mer skånsom, og man trenger minimum to behandlinger av denne for å matche en behandling med TCA. Denne er veldig fin å bruke på de som ikke ønsker å flasse, eller som kanskje ikke kan flasse på grunn av jobb og lignende. Dette er en «slow release peeling». Med det menes at syrene frigjøres over lengre tid (30-60 min), noe som fører til en bedre effekt av peelingen. Forbedret penetrasjon i de øvre hudlagene gir en dypere virkningsmekanisme og aktivisering av de medisinske kremene som påføres umiddelbart etter peelingen som maske. Denne peelingen skal ikke vaskes av hos hudpleier, men beholdes på huden i 24 timer før man vasker den av hjemme.
Glykolsyre er en kraftig antioksidant med eksfolierende effekt. Den er effektiv i antialdringsbehandlinger, på pigmentflekker og akne.
• Mandelsyre er en kraftig antioksidant som er rik på fuktighet og har en antibakteriell effekt. Den har en lysnende virkning på huden, er svært effektiv mot akne og bidrar til økt celleproduksjon.
• Melkesyre er også en kraftig antioksidant som gir mye fuktighet og som er meget effektiv på akne, pigmentflekker og fine linjer. Den bidrar til økt celleproduksjon og fungerer antibakterielt.