Hvem er vi?

Vi er terapeutene som bryr oss – vi gleder oss til å ta vare på deg

Linda Wollkert

Linda Wollkert

Eier og daglig leder, Massasjeterapeut NMF, Hudpleier og Kosmetisk Fotpleier. Instruktrør Gruppetrening (SAFE lisensiert), Mindfullness Instruktør, Baby Massasje Instruktør.

Linda startet KroppiBalanse AS 2005 og har drevet klinikken i navnet Shape4life Røa. Hun kjøpte Annes Hud- og Fotpleie i 2011/2012 og byttet da klinikknavn til KroppiBalanse.

Linda er en livsnyter og hun lever for jobben sin! Hun elsker å veilede sine klienter innen skjønnhet og helse, og å motivere til en sunnere livsstil gjennom å skape balanse i trening og kosthold.

Å lære seg å ta kroppens signaler på alvor og finne kunsten å nyte mat med et rent og bedre kosthold.
“Gjennom å lytte til våre indre signaler, healer vi oss selv og utstråler sunnhet og skjønnhet helt naturlig!”

Mobil 992 969 42
Klinikk 21 39 12 27

linda@kroppibalanse.no

Line Bakkerud

Line Bakkerud

Massasjeterapeut NMF, Treningsveileder (SAFE lisensiert), Vernepleier

Line har lang erfaring fra Massasjeterapi, Idrettsmassasje, Bedriftsmassasje, bindevevsmassasje/sirkulasjonsbehandling (ShapeMassage) og arrbehandling. Hun er opptatt av tilpasset trening, fysisk aktivitet og et rent og økologisk kosthold. Hun elsker å få bidra til en bedre livsstil, helse og helhetlig balanse for sine klienter. Hun ønsker å hjelpe deg!

Mobil 476 12 848  Klinikk 21 39 12 27

line@kroppibalanse.no

Siia Juhlin

Siia Juhlin

Hudpleier med Cidesco eksamen, kroppsterapeut og fotpleier.

Siia er utdannet fra Hudpleie akademiet og har arbeidet på kroppibalanse siden februar 2018. Hun brenner virkelig for faget sitt og utfører behandlinger med perfeksjon. hun er en behagelig, rolig og dyktig terapeut som er godt likt av klientene.

Klinikk: 21 39 12 27

siia@kroppibalanse.no

Thea Parcon

Thea Parcon

Klinikksjef

Massasjeterapeut NMF, Hud- og fotpleier,  Negleteknolog, Vippetekniker, Personlig trener og treningsveileder

Thea har en brennende interesse for kropp og helse. Hun var ferdig utdannet hudpleier i 2009 og senere utdannet Massasjeterapeut fra Axelssons i Oslo og Personlig Trener fra AFPT. Hun elsker å yte service, og å motivere og veilede klienter. Hun er svært opptatt av en funksjonell kropp sammen med et sunt, variert kosthold og en indre og ytre skjønnhet. Du har kun én kropp. Ta vare på den!

Mobil 405 30 278  Klinikk 21 39 12 27

thea@kroppibalanse.no

Nina Solvoll

Nina Solvoll

Hudpleier og kosmetisk dermatologisk sykepleier.

Nina Solvoll jobber i tillegg til hudpleier og kosmetisk dermatologisk sykepleier på Kroppibalanse også deltid som sykepleier, for gastrokirurgen ved Rikshospitalet.

Nina har videreutdanning ved Senzie Akademiet, høgskolen i Sørøst-Norge for å få mer inngående kunnskap om hud, hudsykdommer og ulike estetiske behandlingsformer. 

Som kosmetisk dermatologisk sykepleier tilbyr hun behandlinger som generell og medisinsk hudpleie, voks, skinpen, microgold, kjemiske peel, toxin (botox) og Teosyal fillere. 

Nina elsker å bruke kunnskapen sin for å gjøre en forskjell for klientene. hun går jevnlige på kurs og oppdateringer i faget. En sunn og fin hud er viktig for de fleste, og hun vet hvor mye det har å si for både det sosiale og psykiske hos mennesker. Ved riktig brukt av kosmetisk medisin er det mulig å oppnå huden man ønsker seg. En tett oppfølging av klientene i etterkant er også essensielt for å opprette et langvarig klientforhold. Nina brenner for faget og ønsker å gi klientene den beste behandlingen og opplevelsen.

Løsning av akneproblematikk, hudforbedring med naturlige resultater og en sunn hudhelse er noe Nina brenner for.

Medisinsk ansvarlig: Dr. Linn Ingrid Dahl.

Klinikk: 21 39 12 27

Mob: 995 19 940

Emilia Wollkert-Lund

Emilia Wollkert-Lund

Vippeteknikker og praktikant

Emilia er utdannet vippeteknikker fra Beauty house og hun jobber med klassiske og volum vippeextentions. Hun er nøyaktig og legger naturlige vippe sett. Emilia utfører også vippebøy og farger vipper. Hun går ellers på Vg Business linje på Heltberg.

Klinikk: 21 39 12 27

 

Katarina Gran Fossum

Katarina Gran Fossum

Hud, fot og kroppspleier

Katarina utdannet seg til hudpelier 2019. Hennes interesse for hudpleie kom i tidlig alder på grunn av sin egen akneutsatte hud, hvor hun leste
mye om ulike produkter og ingredienser som kunne hjelpe. Hun fascineres over hvor kompleks og omfangsfull hudpleie er, og hun ønsker å lære alt. Noe av det beste med å være hudpleier er å gjøre en forskjell for kundene, med hyggelige samtaler og veilede på riktige hjemme produkter og salong behandlinger som skaper på gode resultater. Katarina er opptatt av å ta vare på seg selv, fysisk og psykisk, og da spiller egenpleie en viktig rolle. Når kunder unner seg en avslappende og pleiende behandling, er det avgjørende for henne å levere en behandling som har positiv virkning på både kropp og sjel.

Katarina utfører også andre behandlinger som Manikyr med shellac, voksing, vippebøy og enkel fotpleie.

Mobil: 46778933

Epost: katarina@kroppibalanse.no

Monica Phalm

Monica Phalm

Monica er en voksen dame som i tillegg til hudterapeut  på Kroppibalanse også jobber som flyvertinne.

Monica er utdannet hud og spa terapeut fra Nordisk Hud og Spa Akademi i Drammen juni 2008.

Monica utfører Klassisk hudpleie, green peel behandlinger, syre behandlinger, vippe og brynsfarge, vippeløft, brynslamminering, voksing, shellac/ manikyr og fotpleie behandlinger på KroppiBalanse.

Det å yte service og sette kunden i sentrum slik at de får en avslappende og deilig behandling er det viktigste for Monica.

Ved timebestilling kontakt klinikken på tlf. 21 39 12 27

Ursula Skaalebraaten

Ursula Skaalebraaten

Negl teknikker og fotpleier

Ursula er Negl teknikker og fotpleier og har jobber lenge i faget. Hun er tidligere lærer på BH Akademiet i negl teknikk og utfører manikyr med og uten shellac , fotpleie og farger vipper og bryn på KroppIBalanse.
 
Klinikk: 21 39 12 27
Thea Hansen/ Praktikant

Thea Hansen/ Praktikant

Hud og fotpleier

Thea er utdannet hud og fotpleier.

Hun er ny på klinikken og i faget som hud og fotpleier, men dedikert og rolig i sin rolle som terapeut. Vi har -25%rabatt på alle Thea H sine behandlinger da de kan utføres med noe lengre tid en hos oss andre rutinerte terapeuter og fordi Thea er ny i faget siden juni.2022.

Thea arbeider deltid på Kroppibalanse. Hun tilbyr behandlinger innen hudpleie, (green peel og dyprens) voksing, shellac, fotpleie, vippeløft, og farge vipper og bryn. Thea er rolig, dyktig og dedikert i sin rolle som terapeut.

Tlf 21 39 12 27

Epost: post@kroppibalanse.no