Hvem er vi?

Vi er terapeutene som bryr oss – vi gleder oss til å ta vare på deg

Linda Wollkert

Linda Wollkert

Eier og daglig leder, Massasjeterapeut NMF, Hudpleier og Kosmetisk Fotpleier. Instruktrør Gruppetrening (SAFE lisensiert), Mindfullness Instruktør, Baby Massasje Instruktør.

Linda startet KroppiBalanse AS 2005 og har drevet klinikken i navnet Shape4life Røa. Hun kjøpte Annes Hud- og Fotpleie i 2011/2012 og byttet da klinikknavn til KroppiBalanse.

Linda er en livsnyter og hun lever for jobben sin! Hun elsker å veilede sine klienter innen skjønnhet og helse, og å motivere til en sunnere livsstil gjennom å skape balanse i trening og kosthold.

Å lære seg å ta kroppens signaler på alvor og finne kunsten å nyte mat med et rent og bedre kosthold.
“Gjennom å lytte til våre indre signaler, healer vi oss selv og utstråler sunnhet og skjønnhet helt naturlig!”

Mobil 992 969 42
Klinikk 21 39 12 27

linda@kroppibalanse.no

Line Bakkerud

Line Bakkerud

Massasjeterapeut NMF, Treningsveileder (SAFE lisensiert), Vernepleier

Line har lang erfaring fra Massasjeterapi, Idrettsmassasje, Bedriftsmassasje, bindevevsmassasje/sirkulasjonsbehandling (ShapeMassage) og arrbehandling. Hun er opptatt av tilpasset trening, fysisk aktivitet og et rent og økologisk kosthold. Hun elsker å få bidra til en bedre livsstil, helse og helhetlig balanse for sine klienter. Hun ønsker å hjelpe deg!

Mobil 476 12 848  Klinikk 21 39 12 27

line@kroppibalanse.no

Siia Juhlin

Siia Juhlin

Hudpleier med Cidesco eksamen, kroppsterapeut og fotpleier.

Siia er utdannet fra Hudpleie akademiet og har arbeidet på kroppibalanse siden februar 2018. Hun brenner virkelig for faget sitt og utfører behandlinger med perfeksjon. hun er en behagelig, rolig og dyktig terapeut som er godt likt av klientene.

Klinikk: 21 39 12 27

siia@kroppibalanse.no

Thea Parcon

Thea Parcon

Klinikksjef

Massasjeterapeut NMF, Hud- og fotpleier,  Negleteknolog, Vippetekniker, Personlig trener og treningsveileder

Thea har en brennende interesse for kropp og helse. Hun var ferdig utdannet hudpleier i 2009 og senere utdannet Massasjeterapeut fra Axelssons i Oslo og Personlig Trener fra AFPT. Hun elsker å yte service, og å motivere og veilede klienter. Hun er svært opptatt av en funksjonell kropp sammen med et sunt, variert kosthold og en indre og ytre skjønnhet. Du har kun én kropp. Ta vare på den!

Mobil 405 30 278  Klinikk 21 39 12 27

thea@kroppibalanse.no

Hanne Udnes

Hanne Udnes

Hud- og fotpleier, sykepleier.

Hanne Udnes har jobbet som sykepleier ved Akershus Universitetssykehus siden 2009. I 2012 ble hun kurset i Juvederm fillerbehandlinger fra Allergan og injeksjon av toxin-botox. Fra høsten 2016 til vår 2017 tok hun videreutdanning ved Senzie Akademiet, høgskolen i Sørøst-Norge for å få mer inngående kunnskap om hud, hudsykdommer og ulike estetiske behandlingsformer. I 2018 har hun også etterutdannet seg som fotpleier for et mer helhetlig tilbud.

Som kosmetisk dermatologisk sykepleier vil hun tilby behandlinger som generell og medisinsk hudpleie, voks, skinpen, kjemiske peel, toxin og Juvederm fillere. Hanne har flere kurs fra Allergan i leppebehandling, fuktbehandling og midface-kinnbenbehandlinger. Hanne er også sertifisert Green peel terapeut med avanserte kurs fra Dr. med Christine Schrammek. Løsing av akneproblematikk, hudforbedring med naturlige resultater og en sunn hudhelse er noe Hanne brenner for. Medisinsk ansvarlig: Dr. Linn Ingrid Dahl.

Klinikk: 21 39 12 27

Mob: 40471806

Emilia Wollkert-Lund

Emilia Wollkert-Lund

Vippeteknikker og praktikant

Emilia er utdannet vippeteknikker fra Beauty house og hun jobber med klassisk vippeextentions. Hun er nøyaktig og legger naturlige vippe sett. Emilia utfører også vippebøy og farger vipper og alle behandlinger hos Emilia er med 25% rabatt. Hun går ellers på Vg Business linje på Heltberg.

Klinikk: 21 39 12 27

 

Katarina Gran Fossum

Katarina Gran Fossum

Hud, fot og kroppspleier

Katarina utdannet seg til hudpelier 2019. Hennes interesse for hudpleie kom i tidlig alder på grunn av sin egen akneutsatte hud, hvor hun leste
mye om ulike produkter og ingredienser som kunne hjelpe. Hun fascineres over hvor kompleks og omfangsfull hudpleie er, og hun ønsker å lære alt. Noe av det beste med å være hudpleier er å gjøre en forskjell for kundene, med hyggelige samtaler og veilede på riktige hjemme produkter og salong behandlinger som skaper på gode resultater. Katarina er opptatt av å ta vare på seg selv, fysisk og psykisk, og da spiller egenpleie en viktig rolle. Når kunder unner seg en avslappende og pleiende behandling, er det avgjørende for henne å levere en behandling som har positiv virkning på både kropp og sjel.

Katarina utfører også andre behandlinger som Manikyr med shellac, voksing, vippebøy og enkel fotpleie.

Mobil: 46778933

Epost: katarina@kroppibalanse.no

Toralf Thomassen

Toralf Thomassen

En av svært få i Norge som både er fysioterapeut og kiropraktor. Thomassen er svært aktiv innen Crossfit. Han har jobbet med flere profilerte norske idrettsutøvere og crossfitutøvere.

Thomassen har hodepine og migrene som spesialinteresse i tillegg til alle plager med ryggen. Han har lang erfaring innen nålebehandling dry needling, og ser også at mange med migrene og spenningshodepine har svært godt utbytte av behandling med botox.

Medisinsk ansvarlig: Dr. Linn Ingrid Dahl.

 

Toralf jobber med injeksjonsbehandlinger på KroppiBalanse.

Ved timebestilling kontakt klinikken på tlf. 21 39 12 27

Eva Zejda

Eva Zejda

Massør

Eva er utdannet Massør og har studert på Axelssons Institute i Oslo høsten 2020. Hun har en stor interesse for helse, kropp og trening, og brenner for å forbedre hverdagen for mennesker. Å løse opp i muskelspenninger og stive punkter gjennom massasje, samt bidra til generell stressredusering, avslapning, og å få en kropp som er god, er hennes oppgave. Eva utfører Klassisk Massasje og Idrettsmassasje. Hun er klar for deg!
 
Mobil: 920 20 712
Klinikk: 21 39 12 27