15% på valgfri 25min Massasje

15% på valgfri 25min Massasje

Til alle våre kunder!

Vår flinke massasjeterapeut Miguel gir alle -15% rabatt i mars på en valgfri 25min massasje behandling. Velg mellom klassisk massasje, massasjeterapi, eller aromamassasje. 

Hva er forskjellen på klassisk massasje og idrettsmassasje?

Miguel, har en allsidig utdanning der han bruker det han har lært for å gi deg en god behandling med optimalt resultat. Les mer for å finne ut hva du kan forvente ved et besøk hos oss.

Miguel bruker mange verktøy innen behandlingsteknikker. Han har i mange år jobbet som terapeut på Squeeze Nydalen, og har tatt videreutdanning i blandt annet kjeve og deep tissue release på Kropp I Balanse Akademiet.


MASSASJETERAPI/ IDRETTSMASSASJE

Massasjeterapi passer for deg med muskulære plager og/eller smerter i muskel- og skjelettsystemet, og trenger hjelp av en massasjeterapeut til å løsne på spenningene. Passer perfekt for deg som trener aktivt eller trenger en kraftig og dyp massasje. Massasjeterapeuten bruker forskjellige kraftfulle og dyptgående massasjeteknikker, triggerpunktsbehandling, bindevevsteknikker og tøyninger i behandlingen.

KLASSISK MASSASJE

Klassisk Massasje på KroppiBalanse er en god, gammeldags knaing fra topp til tå, eller fokus kun på rygg, skuldre, nakke/armer, eller legger, føtter og lår. Behandlingen utføres av Diplomert Massør eller Massasjeterapeut.

BEDRIFTSMASSASJE

Bedriftsmassasje behøver ikke koste din bedrift noe hvis du ikke vil. Flere av våre bedriftskunder lar de ansatte betale egenandelen selv

Prøv behandlinger på bedriften i 1 måned uten bindingstid, hvis dere så tegner en årsavtale gir vi 50% på behandlingene som utføres den første måneden.

Pris etter avtale, kontakt oss for et uforpliktende tilbud.
Til informasjon er det skattefritak for klassisk massasje på bedrifter. Unngå unødvendige sykemeldinger og kostnader derav, med kurativ og forebyggende behandling.

Massasjebehandling handler ikke bare om å løsne opp i muskelspenninger – det er en investering i din helse og livskvalitet.

Bestill time: HER

Tilbake til bloggen