Fotpleie, pedikyr og lakk

Velkommen til fotpleie hos oss på Kropp i Balanse på Eiksmarka Senter. Vi er kosmetiske fotpleiere og utfører standard fotpleiebehandling. Vi fjerner hard hud og sliper negler og neglebånd slik at dine føtter blir silkemyke. Du står, går og bruker føttene dine hver dag og det er viktig å ta godt vare på dem. Vi utfører ikke medisinsk fotterapi, som fotavviklingsproblematikk, innleggssåler eller behandler andre fotsykdommer. Der anbefaler vi at dere oppsøker autoriserte fotterapeuter!

Unn deg selv en velværebehandling du sjeldent vil glemme, la oss skjemme deg og dine føtter bort!


Se en liten massasje snutt fra Kroppibalanse

Fotpleie

FOTPLEIE STANDARD

Fotbad, fjerne hard hud/ bruker instrumenter og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglebånd, slipe negleflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglebånd olje.

50 min | kr 950,-
 

FOTPLEIE STANDARD MED LAKK

Fotbad, fjerne hard hud/ med instrumenter og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglebånd, slipe negleflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglebånd olje. ink lakk.

60 min | kr 1090,-


FOTPLEIE STANDARD MED SCHELLAC

Fotbad, fjerne hard hud/ med instrumenter og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglebånd, slipe negleflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglebånd olje inkl. lakk med shellac herdet i ledlys for maksimal holdbarhet.

75 min | kr 1400,-

FOTPLEIE STANDARD MED FRANSK (SHELLAC)

Fotbad, fjerne hard hud/ med instrumenter og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglebånd, slipe negleflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglebånd olje ink fransklakk med gele, herdet i ledlys for maksimal holdbarhet.


90 min | kr 1520,-

FOTPLEIE MED MASSASJE

Fotbad, fjerne hard hud/ med instrumenterog slipemaskin, klippe negler og fjerne neglebånd, slipe negleflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglebånd olje inkl. 10 min fotmassasje.


60 min | kr 1120,-


FOTPLEIE MED MASSASJE OG LAKK

Fotbad, fjerne hard hud med neglebånd og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglebånd, slipe negleflaten og kanter. rense opp under negl. Smøring av fot med krem og neglebånd olje. ink lakk og 10 min fotmassasje.


75 min | kr 1225,-

 

SPA FOTPLEIE MED PARAFINVOKS

Peeling av døde hudceller på føtter og legger, Fotbad, fjerne hard hud/ m instrumenter og slipemaskin, klippe negler og fjerne neglebånd, slipe negleflaten og kanter. rense opp under negl. massasje av føtter og parafin innpakking av føtter samt og  legg massasje. Avsluttes med neglebånd olje.

70 min | kr 1225,-


SHELLAC PÅ TÆR U/FOTPLEIE

Rengjøring av negflaten og klipping av negler, sliping av negler og negflaten. Lakk med shellac og herding i LED-lys som gir maksimal holdbarhet. (Fjærning av gammel shellac kommer er tillegg)


40 min | kr 650,-
Fransk 
| kr 690,-


LAKK AV TÆR UTEN FOTPLEIE

Rengjøring av negflaten og klipping av negler, sliping av negler og negflaten, lakk med valgfri farget neglakk.


20 min | kr 475,-FJERNE SHELLAC TÆR

Sliper bort shellac fra neglflaten.

15 min | kr 245,-


INNGRODD NEGL

Renser opp under negl med fissur borr og skaper mer plass for negl, ev legger mellom gassbind.

30 min | kr 410,-


SPANGE 1 TÅ I FOTPLEIE ELLER UTEN FOTPLEIE

Sliter du med vont i tær, det finnes hjelp! Vi renser opp under negl med fissur borr og skaper mer plass for negl, limer på en plast spange som løfter negl og avlaser ved utvekst slik at det ikke klemmer så mye.

10 min | kr 295,-
Uten fotpleie 20 min | kr 410,-