Bedriftsmassasje

Bedriftsmassasje er et fantastisk tiltak som hjelper deres ansatte med å redusere stress og muskelspenninger. Dette kan igjen redusere sykefraværet. Å tilby bedriftsmassasje vil også få deres ansatte til å føle seg verdsatt! 

Bedriftsmassasje behøver ikke å koste din bedrift noe hvis du ikke vil. Flere av våre bedriftskunder lar de ansatte betale egenandelen selv. Dere er velkommen til å prøve behandlinger på bedriften i 1 måned uten bindingstid. Hvis dere deretter ønsker å tegne en årsavtale gir vi 50% rabatt på behandlingene som utføres den første måneden! Pris etter avtale, kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Dere er velkommen til bedriftsmassasje i våre lokaler på Eiksmarka eller Nydalen. Vi kan også komme til deres bedrift dersom dere ønsker massasje der dere jobber!

Høres det bra ut?
Kontakt oss!

Nakkemassasje

Til informasjon er det skattefritak for klassisk massasje på bedrifter. Unngå unødvendige sykemeldinger og kostnader derav, med kurativ og forebyggende behandling.

Vi utfører både klassisk massasje som er godt for sirkulasjon og avspenning, samt kraftfulle dype massasjebehandlinger. Vi er utdannet massasjeterapeuter fra Axelsons og medlem i NMF. Vi har lang erfaring fra faget og brenner for å hjelpe deg! Les mer om vårt massasjetilbud her

Lyst til å prøve bedriftsmassasje? 
Ta kontakt!