Kurs i babymassasje

Vi er svært stolte over onlinekurset vi har laget i babymassasje. Her lærer vi deg opp i den moderne og beste versjonen av babymassasje. Teknikkene du lærer kan brukes for å lindre flere ulike plager som luftsmerter og dårlig søvn. I tillegg kan det hjelpe på spedbarnets utvikling. Teknikkene styrker båndet mellom barn og forelder.

Babymassasje kurs

 

Nybakt mor? Da er babymassasjekurs en fantastisk koselig og nær aktivitet du kan gjøre med babyen din. 

Babymassasje har en rekke gunstige effekter, her kommer et lite knippe

  • Motvirker fødselsdepresjon
  • Motvirker barseltårer
  • Danner bånd mellom baby og forelder
  • Fjerner og lindrer kolikkplager
  • Lindrer luftsmerter
  • Forbedrer søvnmønster
  • Øker kroppsvekt
  • Reduserer smerter ved å få tenner
  • Booster immunforsvaret

Egner seg godt å begynne allerede når babyen er fra 0-6 mnd 

Den STORE fordelen med online kurset er at du tar leksjonene når det passer deg og babyen. Du får utført massasjeteknikkene i barnets rolige våkne tilstand uten forstyrrelser fra andre babyer.

Kursmateriell blir tilsendt deg på epost og olje i posten. Kursmateriellet er en spesiallaget babymassasjeolje, samt et kurshefte med bilder og forklaringer.

Du vil ha en bedre arbeidsstilling enn på et kurs på en klinikk eller helsestasjon, og du vil kunne utføre behandlingen på barnet i ditt naturlige hjemmemiljø.

Tilgang til kurset får du i 6 måneder – så du får masse tid til å gå gjennom leksjonene flere ganger.

 Kjøp kurset her  eller  bestill gavekort på BabyMassasje 

 

Babymassasjekurs

 

Om oss bak Babymassasjekurset

Linda Wollkert fra KroppiBalanse og Toralf Thomassen fra Din Helse Bjølsen er partnere og står bak dette kurset. 

Linda:

"Jeg er massasjeterapeut, instruktør i babymassasje, fitnessinstruktør, gründer av min egen klinikk, crossfitutøver og mamma til 4 barn. Jeg har alltid holdt meg aktiv i mine barselperioder og elsker å trene og være sosial. Mine barn har fulgt meg på treninger og aktiviteter og blitt fraktet frem og tilbake på ulike ting hver dag.

Under mine 13 år som babymassasjekursholder (og mamma) opplevde jeg at den beste tiden å utføre massasje på mine barn var hjemme etter middag og et varmt bad, i rolige fine omgivelser uten forstyrrelser.

Jeg har holdt en rekke kurs i babymassasje i mine klinikklokaler på Røa. At ideen med et online kurs kom nå, er helt naturlig. Det har til tider ikke vært en helt optimal setting for en eller flere av babyene under kursene. Foreldre kan ha blitt stresset når de skal finne parkering, ta med stelleveske, skifte på barnet, mating / søvn osv. Vi satte oss ned etter et kurs på klinikken og tenkte gjennom hvordan vi kunne gjøre dette bedre for alle. Vi kom frem til at det beste var om vi kunne komme ut til hver enkelt og holdt kurset der, i deres hjem, akkurat når det passet dem. Dette er jo ikke gjennomførbart dessverre, men det var slik ideen kom frem i lyset. Et online kurs kan utføres når det passer mor/far og barn, og utføres hjemme (eller på hytta).

Jeg har her satt sammen nytt materiale med strykninger i et online kurs slik at dere kan utføre strykninger for mage, ben, føtter, hode, armer og rygg. Samt en behandlingsprosedyre for kolikk og luftsmerter men nå «live» veiledning i deres hjem sammen som en familie.

Håper dere får masse glede og nytte av filmen!" 

Toralf:

"Jeg er 4-barns pappa, crossfitutøver, kiropraktor og fysioterapeut. Min bakgrunn er noe spesiell, da å være både kiropraktor og fysioterapeut er en nokså uvanlig kombinasjon. Som kiropraktor har jeg helt fra starten av min nå 13-årige karriere sett mange nyfødte med kolikkplager. Ved min klinikk på Nydalen (Din Helse Nydalen) har vi spesialisert oss på behandling av kvinner i barselperioden/kvinner etter fødsel.

Jeg har stor tro på babymassasjekurs og å lære denne selvbehandlingen av barnet. Jeg er overbevist om at mange av problemene vi ser hos de nyfødte kan forebygges / forsvinne ved bruk av teknikkene.

Kursdetaljer

Dette kurset kan du se igjennom alle videoene i løpet av 30 minutter. På klinikken er gjennomgangen 4 kvelder på 1 time. Der går vi igjennom samme leksjoner som du får i online kurset.

Kurset er tilgjengelig i 6 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften. Du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Du vil få tilsendt et kurshefte med alle teknikkene vi gjennomgår som du kan bruke etter at tilgangen til videoene går ut, eller lese underveis som ekstra informasjon.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et lukket forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere. 

 Kjøp kurset her  eller  bestill gavekort på BabyMassasje