Massasje

Velkommen til massasje hos oss på Kropp i Balanse. Vi utfører både klassisk massasje som er godt for sirkulasjon og avspenning, samt kraftfulle dype massasjebehandlinger. Noen av våre massasjebehandlinger er også tilgjengelig på Nydalen, se info her.

Vi er utdannet massasjeterapeuter fra Axelsons og medlem i NMF. 
Vi har lang erfaring fra faget og brenner for å hjelpe deg!

Se en liten massasje snutt fra Kroppibalanse

 

For deg som vil booke flere massasjetimer tilbyr vi 10% rabatt på 5 behandlinger eller 15% rabatt på 10 behandlinger hos Miguel. Velkommen til massasje hos oss!


Massasje


MASSASJETERAPI/ IDRETTSMASSASJE

Massasjeterapi passer for deg med muskulære plager og/eller smerter i muskel- og skjelettsystemet, og trenger hjelp av en Massasjeterapeut til å løsne på spenningene. Passer perfekt for deg som trener aktivt eller trenger en kraftig og dyp massasje. Massasjeterapeuten bruker forskjellige kraftfulle og dyptgående massasjeteknikker, triggerpunktsbehandling, bindevevsteknikker og tøyninger i behandlingen.

25 min | kr 675,-
50 min | kr 1320,-
70 min I kr 1790,-                                                                                                    90 min | kr 2190,-

 

KLASSISK MASSASJE

Klassisk Massasje på KroppiBalanse er en god, gammeldags knaing fra topp til tå, eller fokus kun på rygg, skuldre, nakke/armer, eller legger, føtter og lår. Behandlingen utføres av Diplomert Massør eller Massasjeterapeut.

25 min | kr 675,-
50 min | kr 1220,-
70 min I kr 1750,-                                                                                                    90 min | kr 2100,-

 

 CELLULITTMASSASJE

Figurforming og cellullitt massasje er en kombinasjon av spesifikk bindevevsmassasje (Deep Tissue Release), lymfedrenasje, kostholdsveiledning, trening og motivasjon.
Metoden er et samarbeid mellom klient og terapeut og går over 10 uker. Shapemassage Metoden har til hensikt å øke blod- og lymfesirkulasjon i de områder av kroppen hvor sirkulasjonen er spesielt hemmet. Cellulitter kan fjernes/reduseres, fettvevet kan reduseres og målbare resultater kan forventes!

45 min | kr 1320,-
Klippekort på 10 ganger | kr 12 200,-

DYP BINDEVEVSMASSASJE

Dyp Bindevevsmassasje retter seg mot de som ønsker å få mer energi og overskudd i hverdagen. Dyp Bindevevsmassasje (Deep Tissue Release/ShapeMassage) er en behandling som passer for deg som har muskulære smerter, er aktiv idrettsutøver eller har en passiv stillesittende jobb med mye stress og spent muskulatur. Behandlingen kan utføres en gang eller ukentlig med oppfølging over en 8-10 ukers periode for optimalt resultat og balanse i livet..

45 min | kr 1320,-
Klippekort på 10 ganger | kr 12 200,-

 

BIOLIFTING ANTI-AGE MASSASJE ANSIKT

Denne massasjen retter seg mot en aldrende hud og bruker teknikken myofascial release (MFR) og lifting-bevegelser for å forynge sliten, gusten hud samtidig som den øker sirkulasjonen og frigjør spenninger. Den gir umiddelbare resultater, med forbedret tekstur, plumphet og glød. Anbefales ikke til sensitiv hud.

Anbefalles 10-15 behandlinger som en kur for maksimal effekt. Klippekort 10 klipp 10% rabatt og klippekort med 15 behandlinger -15% rabatt.

Utføres av massasjeterapeut.

35 min | kr 890,-

Klippekort på 10 ganger | kr 8 100,-

Klippekort på 15 ganger | kr 11 347,-

 

DYP BINDEVEVSMASSASJE ANSIKT

En kraftig “hands on” behandling som øker sirkulasjonen i muskulatur og bindevev i ansikt, bryst, hals, nakke, hode, kjeve og skulderledd. Gir glattere og fastere hud. Øker kollagen produksjonen. Virker lymfedrenerende. Behandlingen kan bla redusere spenningshodepine, kjevespenninger, rynker og øresus. Utføres av massasjeterapeut.

45 min | kr 1320,-

 

NEVROMASSASJE

Nevro massasje er en mykere variant av klassisk muskelmassasje.

Massasjen hjelper med å få i gang blodsirkulasjon, stimulerer lymfesystemet slik at det blir fortgang med utslipp av avfallsstoffer og i mange tilfeller kan massasje oppleves som smertelindrende og meget beroligende.

Massasjen utføres på baksiden av kroppen som rygg lår legger og føtter og anbefales til både deg som er stresset og har problemer å slappe av og roe ned og passer også for eldre, eller funksjonshemmede pasienter

50 min | kr 1220,-

SVANGERSKAPSMASSASJE

Vi jobber med klassiske massasjeteknikker og dype bindevevsteknikker (Deep Tissue Release teknikker) over bekken, sete og rygg.

Vi tilbyr den gravide avslappende behandling fra topp til tå eller smerte reduserende massasjeterapi for bekken problematikk og hovne legger.

NB! Det anbefales ikke behandling i første trimester.

45 min | kr 1320,-

 

KROPPIBALANSE SIGNATURMASSASJE

Vi jobber med klassiske massasjeteknikker og dype bindevevsteknikker (Deep Tissue Release teknikker) over bekken, sete rygg., ben og føtter.

Vi tilbyr en kombinasjon av avslappende behandling fra topp til tå eller smerte reduserende massasjeterapi hvis du trenger det, og kronen på verket er en chakra balansering med akupunktur.

Chakrabalansering med akupunktur er en av verdens eldste helbredelsesmetoder. Dette er en balansering hvor man forsøker å løse opp blokkeringer i energisentrene våre for å gjenopprette kroppens naturlige energibalanse. 

100 min I 2300,-


CHAKRABALANSERING MED AKUPUNKTUR

En av verdens eldste helbredelsesmetoder. Dette er en balansering hvor man forsøker å løse opp blokkeringer i energisentrene våre for å gjenopprette kroppens naturlige energibalanse.

45 min I 990,-

 

BEDRIFTSSMASSASJE

Bedriftsmassasje behøver ikke koste din bedrift noe hvis du ikke vil. Flere av våre bedriftskunder lar de ansatte betale egenandelen selv

Prøv behandlinger på bedriften i 1 måned uten bindingstid!
Hvis dere så tegner en årsavtale gir vi 50% på behandlingene som utføres den første måneden!

Pris etter avtale, kontakt oss for et uforpliktende tilbud!
Til informasjon er det skattefritak for klassisk massasje på bedrifter. Unngå unødvendige sykemeldinger og kostnader derav, med kurativ og forebyggende behandling.


ENERGIMASSASJE - SITTENDE MASSASJE

Energimassasje eller tradisjonell japansk massasje, er en behandlingsmetode som gjør kroppen avslappet og harmonisk samtidig som den aktiviserer energi. Energimassasje er en form for akupunkturmassasje hvor man arbeider ut ifra kroppens eget akupunktursystem. Mer enn 100 akupunkturpunkter stimuleres og aktiveres, og kroppens meridianer (energibaner) og muskler behandles med raske trykk og vibrasjoner, samt ulike grep- og slagteknikker. Perfekt som gave, lunsjbehandling eller ute på bedrifter ved bedriftsmassasje.


15 min | kr 380,-