Kurs på Kropp i Balanse Akademiet

Velkommen til Kropp i Balanse Akademiet! Her tilbyr vi en rekke kurs innenfor forskjellige behandlings områder. Perfekt for deg som ønsker å starte en karriere, for deg som ønsker å utvide behandlingstilbudet du tilbyr kundene dine i dag, eller for deg som ønsker å bli enda bedre i det du driver med. Våre kurser avholdes 1 til 1 eller i små grupper med maks 6 deltakere. Det er fysiskt oppmøte på alle kurser slik at vi kan kvalitetssikre alle våre kursdeltakere best mulig til en hver tid.

KroppiBalanse Akademiet

Her finner du kurs som egner seg godt for deg som er massasjeterapeut, osteopat, fysioterapeut, hudterapeut, vippeteknikker eller lignende. Det varierer med tiden hvilke kurs vi holder og hva som er ledig. Ikke nøl med å sende oss en forespørsel på kurs@kroppibalanse.no dersom du ikke finner det du leter etter her.

Kurs i massasje teknikker

Vi holder ulike kurs i massasje teknikker. Kursholder er Massasjeterapeut Linda Wollkert med over 20 års erfaring som massasjeterapeut. Utdannet 1999 fra Axelsons og medlem i NMF. Klikk for mer informasjon om hver av kursene. 

Les mer om viktigheten av å ha kunnskap om bindevev og dess funksjon for oss massasje terapeuter og helsepersonell

Kurs i vippeextention

Vi gir deg det beste grunnlaget for å bli en dyktig vippe teknikker. Vippe Extensions kurset går over 2 dager (klassiske vipper for ufaglærte nybegynner) og 1 dag på volum vipper (viderekommne )og og du lære teori og praksis slik at du bli trygg på å legge klassiske Vipper. Hvis du ønsker å starte en karriere i skjønnhetsbransjen, eller om du vil utvide behandlingstilbudene du tilbyr kundene dine da er kurset perfekt for deg. Kursholder er vår dyktige faglærer Thea Parcon.

Kurs i hårfjerning

Grunnkurs i hårfjerning med voks for ufaglærte terapeuter. 1 dag. Kurset avholdes i Kroppibalanse sine lokaler på Eiksmarka senter i Bærum, . Du trenger ingen forkunnskap til voksing for å delta på dette kurset. Vi har en teori del og en praksis del med mye øving på hverandre. Maks antall deltaker 6 pers.

Voks kurs Brasiliansk/ intim og ansikt. 1 dag. Det er en fordel om du vokset noe tidligere men ikke noe krav, vi har en teori del og en praksis del på modeller. Du må ha med 2 modeller selv til kurset. Maks antal deltakere 4 pers.

Påmelding

Ønsker du å melde deg på kurs hos oss? Fyll ut kontaktskjemaet og skriv inn kurset du ønsker å melde deg på.

Vi gleder oss til å se deg!