Kurs på Kropp i Balanse Akademiet

Velkommen til Kropp i Balanse Akademiet! Her tilbyr vi en rekke kurs innenfor forskjellige behandlings områder. Perfekt for deg som ønsker å starte en karriere, for deg som ønsker å utvide behandlingstilbudet du tilbyr kundene dine i dag, eller for deg som ønsker å bli enda bedre i det du driver med. Våre kurser avholdes 1 til 1 eller i små grupper med maks 6 deltakere. Det er fysiskt oppmøte på alle kurser slik at vi kan kvalitetssikre alle våre kursdeltakere best mulig til en hver tid.

KroppiBalanse Akademiet

Her finner du kurs som egner seg godt for deg som er massasjeterapeut, osteopat, fysioterapeut, hudterapeut, vippeteknikker eller lignende. Det varierer med tiden hvilke kurs vi holder og hva som er ledig. Ikke nøl med å sende oss en forespørsel på kurs@kroppibalanse.no dersom du ikke finner det du leter etter her.

https://www.youtube.com/watch?v=JPJeroUP3lY

Kurs i Massasje teknikker

Vi holder ulike kurs i massasje teknikker. Kursholder er Massasjeterapeut Linda Wollkert med over 20 års erfaring som massasjeterapeut. Utdannet 1999 fra Axelsons og medlem i NMF. Klikk for mer informasjon om hver av kursene. 

   • August 16 august og 4 september
   • September 3 og 4 september
   • September 13 og 27 sept
   • Oktober 11 og 25 oktober
   • November 15 og 29 november

  Les mer om viktigheten av å ha kunnskap om bindevev og dess funksjon for oss massasje terapeuter og helsepersonell

  Kurs i vippeextention

  Vi gir deg det beste grunnlaget for å bli en dyktig vippe teknikker. Vippe Extensions kurset går over 2 dager (klassiske vipper for ufaglærte nybegynner) og 1 dag på volum vipper (viderekommne )og og du lære teori og praksis slik at du bli trygg på å legge klassiske Vipper. Hvis du ønsker å starte en karriere i skjønnhetsbransjen, eller om du vil utvide behandlingstilbudene du tilbyr kundene dine da er kurset perfekt for deg. Kursholder er vår dyktige faglærer Thea Parcon.

  Kurs i vippeløft og brynslaminering

  Vippeløft  og brynslamineringskurs. Vi lærer deg alt du trenger å vite for å komme i gang med vippeløft og brynslaminering. På dette kurset guider vi deg trygt gjennom prosedyren, produktene og påføringsteknikker. Etter avsluttet kurs får du diplom og kan tilby nye behandlinger som øker dine omsetninger. Du må ha med en modell selv til kurset. Kursholder er vår dyktige faglærer Thea Parcon.
  Ved avbestilling/kansellering av kurset opp til 1 uke før kursstart, vil 50% av kursavgiften debiteres samt 500,- i adm gebyr.

   

  Kurs i vippeløft og brynslaminering 1 dag. 

  1 september

  Flere kurs i 2023

   

  20 oktober

  17 november

   

  Kurs i hårfjerning

  Grunnkurs i hårfjerning med voks for ufaglærte terapeuter. 1 dag. Kurset avholdes i Kroppibalanse sine lokaler på Eiksmarka senter i Bærum, . Du trenger ingen forkunnskap til voksing for å delta på dette kurset. Vi har en teori del og en praksis del med mye øving på hverandre. Maks antall deltaker 6 pers.

  Voks kurs Brasiliansk/ intim og ansikt. 1 dag. Det er en fordel om du vokset noe tidligere men ikke noe krav, vi har en teori del og en praksis del på modeller. Du må ha med 2 modeller selv til kurset. Maks antal deltakere 4 pers.

  • Flere kursdato voks intim/brasiliansk i 2023
  • 25 september
  • 30 oktober
  • 1 desember

   

  Kurs i MCCM

  Workshop med MCCM sine produkter og demo av kjemisk peeling for hudterapeuter, og dermatologiske sykepleier

  1 dags workshop med kjemisk peeling og produktkunnskap fra MCCM

  Kursdato: 11 september kl 10.00-14.00 

  Flere kursdatoer med workshop i MCCM peeling i 2023

  • 9 oktober
  • 6 november

   

  MCCM Medical Cosmetics Mesosystem har etablert seg som ett av de ledende merkene innen både høyteknologisk, og kosmetikk innen helse, skjønnhet og velvære industrien. På denne workshop lærer du mer om goder av å bruke syrer i behandling på dine klienter og hva som skjer ved kjemisk peeling på huden vår. Det blir demonstrert en kjemisk peeling på modell og alle kursdeltakerne mottar en valgfri kjemisk peeling behandling (verdi: 990kr).

  Pris:  2500kr (Inkluderer kurspakke med produkter til salong bruk verdi 2500kr+ behandling på kurs til verdi 990kr)

  Kurspakke: 

  Meso Prof Pack II Hudpleiegrossisten
  Biphasic  normal/tør hud.
  Salisylic removing
  Regenerator krem

  Faktura utsendes før kursstart (gjelder produktpakke som mottas på kurset), denne må betales i sin helhet før kurset.

    

   Kurs i Microneedling med Mesopen og Mesogold 1 dag for hudterapeuter og kosmetiske sykepleier

   Ønsker du å lære mer om microneedling behandlinger? Hva som er forskjell på mesogold og mesopen behandling eller bare få en innføring i teknikker på mesopen behandling, og hvilken behandling vi anbefaler til hvilken klient. Dette kurset er både for deg som er en erfaren terapeut som bare ønsker nytt faglig påfyll, eller for deg som aldri har jobbet med microneedling tidligere.

   Dagen består av både teori og behandlinger i praksis. Det blir utført en Demo på modell av både mesopen med collagenmaske, og mesogold med serumampulle. Kursdeltakerne utfører behandling på hverandre/ mottar en behandling. Anbefales å ta med egen mesopen, har du ikke fikser vi en penn til utlån. Ønsker du kjøpe mesopen til gunstig pris, fikser vi det før eller etter kurset.

   Inkludert Produktpakke fra MCCM med salongprodukter til behandlinger med mesogold og mesopen verdi 3000kr 

   Kurs i mesopen og mesogold 1dag kl 10.00-16.00

   • 15 september 
   • 27 oktober
   • 27 november

    

    Påmelding

   Ønsker du å melde deg på kurs hos oss? Fyll ut kontaktskjemaet og skriv inn kurset du ønsker å melde deg på.

   Avmelding fra kurs som du er påmeldt koster 500kr i adm gebyr.

   Avmelding 1 uke før kursets oppstart eller senere debiteres med 50% av kursavgiften+ 500kr i adm gebyr.

   Vi gleder oss til å se deg!