Våre terapeuter

Vi er terapeutene som bryr oss – vi gleder oss til å ta vare på deg!

hudpleieklinikk

 

 

Linda - terapeut kropp i balanse

 

Linda Wollkert

Eier og daglig leder, Massasjeterapeut NMF, Hudpleier og Kosmetisk Fotpleier. Instruktrør Gruppetrening (SAFE lisensiert), Mindfullness Instruktør, Baby Massasje Instruktør.

Linda startet KroppiBalanse AS 2005 og har drevet klinikken i navnet Shape4life Røa. Hun kjøpte Annes Hud- og Fotpleie i 2011/2012 og byttet da klinikknavn til KroppiBalanse.

Linda er en livsnyter og hun lever for jobben sin! Hun elsker å veilede sine klienter innen skjønnhet og helse, og å motivere til en sunnere livsstil gjennom å skape balanse i trening og kosthold.

Å lære seg å ta kroppens signaler på alvor og finne kunsten å nyte mat med et rent og bedre kosthold.
“Gjennom å lytte til våre indre signaler, healer vi oss selv og utstråler sunnhet og skjønnhet helt naturlig!”

Mobil 992 969 42
Klinikk 21 39 12 27

linda@kroppibalanse.no

 

Line - Kropp i balanse terapeut 

Line Bakkerud

Massasjeterapeut NMF, Treningsveileder (SAFE lisensiert), Vernepleier

Line har lang erfaring fra Massasjeterapi, Idrettsmassasje, Bedriftsmassasje, bindevevsmassasje/sirkulasjonsbehandling (ShapeMassage) og arrbehandling. Hun er opptatt av tilpasset trening, fysisk aktivitet og et rent og økologisk kosthold. Hun elsker å få bidra til en bedre livsstil, helse og helhetlig balanse for sine klienter. Hun ønsker å hjelpe deg!

Mobil 476 12 848
Klinikk 21 39 12 27

line@kroppibalanse.no

 

Siia - terapeut Kropp i Balanse 

Siia Juhlin

Hudpleier med Cidesco eksamen, kroppsterapeut og fotpleier.

Siia er utdannet fra Hudpleie akademiet og har arbeidet på kroppibalanse siden februar 2018. Hun brenner virkelig for faget sitt og utfører behandlinger med perfeksjon. hun er en behagelig, rolig og dyktig terapeut som er godt likt av klientene.

Klinikk: 21 39 12 27

siia@kroppibalanse.no

 

Thea - terapeut Kropp i Balanse 

Thea Parcon

Massasjeterapeut NMF, Hud- og fotpleier

Personlig trener og treningsveileder

Thea har en brennende interesse for kropp og helse. Hun var ferdig utdannet hudpleier i 2009 og senere utdannet Massasjeterapeut fra Axelssons i Oslo og Personlig Trener fra AFPT. Hun elsker å yte service, og å motivere og veilede klienter. Hun er svært opptatt av en funksjonell kropp sammen med et sunt, variert kosthold og en indre og ytre skjønnhet. Du har kun én kropp. Ta vare på den!

Mobil 405 30 278  Klinikk 21 39 12 27
thea@kroppibalanse.no

  

Emilia - Kropp i Balanse vipper 

Emilia Wollkert-Lund

Vippeteknikker 

Emilia er utdannet vippeteknikker fra Beauty house og hun jobber med klassiske og volum vippeextentions. Hun er nøyaktig og legger naturlige vippe sett. Emilia utfører også hull i ørene, vippebøy, voksing og farger vipper. 

Klinikk: 21 39 12 27

 

  

Trine Hveem

Massasjeterapeut NMF

Trine har 17 års fartstid som massasjeterapeut og jobbet tidligere sammen med Linda og Line på ShapeMassage Instituttet på Solli plass. Trine utfører både massasjeterapi, dyp bindevevs behandling, cellulitt behandling, klassisk massasje og idrettsmassasje på KroppIBalanse.
 
Klinikk: 21 39 12 27


Zarema Sjaukhalova

Hudpleier med Cidesco eksamen, kroppsterapeut og fotpleier.

Zarema er utdannet fra Beauty og Helse akademiet og har arbeidet på kroppibalanse siden august 2023. Hun brenner virkelig for faget sitt og utfører behandlinger med perfeksjon. hun er en behagelig, rolig og dyktig terapeut som raskt blitt godt likt av klientene. Zarema utfører mange ulike behandlinger som dyprens hud, kjemisk peeling, voksing ansikt, kropp og brasiliansk, vippeløft, brynslaminering, farge av vipper og bryn og fotpleie. 

Klinikk tlf: 21 39 12 27

 

Toralf KroppiBalanse

Toralf Thomassen 

Vår dyktige estetiske injeksjons behandler.

Toralf er en erfaren profesjonell som har spesialisert seg på botulinum toksin injeksjoner. Han har jobbet med dette i mange år og er kjent for å levere fantastiske resultater som får pasientene til å føle seg godt i varetatt.

Han vil først gjøre en grundig vurdering av dine behov og ønsker før han skreddersyr en behandlingsplan for deg. Han bruker kun de mest avanserte teknikkene og garanterer at du vil bli fornøyd uansett hvor du har vært tidligere.

Behandlingen har utfører kan hjelpe deg med å redusere fine linjer og rynker, og gi deg et yngre og mer strålende utseende. Dette er en effektiv og trygg behandling som har hjulpet mange pasienter til å få bedre selvtillit og livskvalitet.

Det er viktig å nevne at våre behandlinger utføres i henhold til de høyeste standardene for medisinsk praksis. Vi tar sikkerhet og hygiene veldig seriøst, og sørger for at alle våre utstyr og verktøy er sterilisert og av høy kvalitet.

Klinikk 21 39 12 27

Du kan enkelt bestille en time via vår online booking, eller sende en e-post til post@kroppibalanse.no. Toralf gleder seg til å se deg og hjelpe deg med å oppnå ditt beste jeg!

 

Massør Nydalen

Miguel Anyelo Velasquez Pulido 

Vår dyktige massasjeterapeut - avd. Eiksmarka og Nydalen

Miguel har over 5 års erfaring i bransjen, han har kurs og erfaring i behandling av smerter med akupunktur, kinesiotape, kopping og dyp bindevev behandling. Han  utfører både massasjeterapi, dyp bindevevs behandling, cellulitt behandling, klassisk massasje og idrettsmassasje på KroppIBalanse. Miguel er veldig glad i jobben sin, og er spesielt opptatt av å hjelpe kunder til å redusere sine plager. Han ønsker å bidra til å forbedring av livskvalitet og redusere stress slik at de kan takle hverdagen bedre.

Miguel tilbyr behandling for en rekke plager, inkludert:
  • Muskelsmerter og muskelspenninger
  • Ryggsmerter og nakkesmerter
  • Hodepine og migrene
  • Stress og utmattelse
  • Senebetennelse
  • Helhetlig behandling av ankelleddet
Miguel ser frem til å hjelpe deg!
Tlf: 21 39 12 27
Kristine KroppiBalanse


Kristine Jensen

Kristine er utdannet neglteknikker fra Tone Lise Akademiet, hun utfører både neglforlengelse med gel og vanlig manikyr med lakk, shellac eller negl forsterkere! Hun har arbeidet på kroppibalanse siden april 2023. Hun brenner virkelig for faget sitt og utfører behandlinger med perfeksjon. hun er en behagelig, rolig og dyktig terapeut som raskt blitt godt likt av klientene. Kristine er også vårt ansikt uttatt som resepsjonist.

Du kan enkelt bestille en time via vår online booking, eller sende en e-post til post@kroppibalanse.no. Kristine gleder seg til å se deg!

 

 

Lene Mogen

Lene har drevet som hudterapeut i hudpleiebransjen i 28 år. 
Hun tok sin utdannelse ved Norsk Hudpleiefagskole med Cidesco eksamen og var ferdig uteksaminert i 1994. Hun drev så egen salong på Aker Brygge, og Jar Beauty i Bærum i ca. 20 år. 
Hun har også hatt stilling ved Oslo Hudpleieklinikk.
Lene er rutinert, kunnskapsrik og nøyaktig i sine behandlinger og møter kundene med varme og et mykt smil. Lene utfører hudpleie behandlinger som Green peel, Dyprens hud, Hudpleie Ungdom, Spesial behandlinger som microlift og dyp bindvevsmassasje i ansikt med peeling eller fukt behandling. Voks behandlinger og farge og forming av vipper og bryn.

Du kan enkelt bestille en time via vår online booking, eller sende en e-post til post@kroppibalanse.no. Lene gleder seg til å ta vare på deg!

 

 

hudpleieklinikk