Manikyr og håndpleie

Oss oss på Kropp i Balanse kan du få deilig håndpleie og lekker manikyr.

Håndpleie

MANIKYR HÅNDPLEIE UTEN LAKK

Manikyr er pleie av den naturlige neglen. Vi begynner med å fjerne overflødig neglbånd og filer til den naturlige neglen, etterfulgt av pleie og olje til neglbånd. Vi avslutter med en velgjørende håndkrem. Lakkering inngår ikke.
 45 min | kr 560,-

MANIKYR HÅNDPLEIE MED LAKK

Manikyr er pleie av den naturlige neglen. Vi begynner med å fjerne overflødig neglbånd og filer til den naturlige neglen, fulgt av lakkering, pleie og olje til neglbånd. Vi avslutter med en velgjørende håndkrem og valgfri lakk.

 60 min | kr 665,-


SPA MANIKYR MED EKSTRA FUKT

Fjerning av neglbånd, puss av negler, peeling, massasje, håndmaske og parafin innpakning. (ikke lakkering)

60 min | kr 765,-

 

MANIKYR MED NEGLFORSTERKER OG LAKK

IBX er et naturlig behandlingssystem for profesjonelle, skapt for å reparere, forsterke, beskytte og forebygge mot skader, samt fremme veksten ved å gi robuste og fleksible naturnegler.

Passer deg som sliter med svake negler som lett fliser og knekker, og deg som har alvorlig eller kronisk negleskade. Eller for de med slitasje og skader etter fjerningsprosessen av gelelakk eller kunstnegler. IBX oppretter et beskyttende skjold for den naturlige neglen, den reduserer overflatebaserte hvite flekker, fyller spor og riller og forbedrer naturneglens farge og utseende

75 min | kr 820,-

 

 

Shellac 

CND, ledende innen den profesjonelle hånd-, fot- og neglebransje, er stolte av å introdusere den første originale Power Polish etter fem års utvikling i sitt laboratorium. Nå kan du si farvel til riper, tørketid, avskalling og matte overflater og hilse på Shellac!

Det revolusjonerende produktet sitter feilfritt i opptil 14 dager med en utrolig høy glans og fjernes i løpet av minutter.

 

 

NYTT SETT LAKK/SHELLAC MED MANIKYR

Fjerning av neglbånd, puss av negler, lakk med Shellac. Avslutter med krem og neglbånds olje.

60 min | kr 720,-

 

NYTT SETT SHELLAC MED MANIKYR INK FJERNING AV GAMMEL SHELLAC

Fjerning av gammel shellac, fjerne neglbånd, puss av negler, lakk med cnd shellac eller vanlig lakk. Avslutter med krem og neglbånds olje.

75 min | kr 765,-

 

SHELLAC NYTT SETT MED MANIKYR OG NEGLFORSTERKER

Passer for deg som har svake negler. Vi prepper og pusser negl, fjerner neglbånd og død hud rundt negl. Vi bruker IBX sin fantastiske negl forsterker formula som trekker ned i din naturlige negl som en beskyttende film. Hvis du kommer med shellac fra tidligere, utfører vi fjerning av denne og påfører ny. Avsluttende krem og neglbånds olje.

75 min | kr 820,-

 

SHELLAC FRANSK MED MANIKYR

Shellac med fransk. Inkl. fjerning av gammel Shellac.

75 min | kr 820,-

 

FJERNING AV SHELLAC

Fjerner shellac med neglelakkfjerner i folie rundt negl, etterfulgt av en mini manikyr.

30 min | kr 495,-

 

NEGLFORLENGELSE- NYTT SETT MED FARGE ELLER FRANSK

Fjerning av neglbånd, puss av negler, støp og forlengelse av negl og lakkering. Vi bruker gelè eller acrylgel med former for forlengelsen, og shellac fra cnd for lakering. Avslutter med krem og neglbånds olje. Varighet ca. 4 uker

2,5 t | kr 1050,- (en farge)

3 t | kr 1190,- (fransk)

NEGLFORLENGELSE- REFILL

Fjerning av neglbånd, refill av støp på negl (gelè eller acrylgel), lakk med cnd shellac. Avslutter med krem og neglbånds olje. Varighet ca. 4 uker

2,5 t | kr 1050,- (en farge)

3 t | kr 1190,- (fransk)

 

FJERNING AV GEL ELLER AKRYL

Fjerner gel eller akryl støp med drill, etterfulgt av en mini manikyr.

30-45 min | Fra kr 620,-

Manikyr på Kropp i Balanse