Hudpleie

Å stelle med ansiktet sitt og unne seg en hudpleie jevnlig etterlater huden, ren, full av glød og gir deg den velvære du fortjener.

 

REVEAL® HUDSCANNER MED PRODUKT KONSULTASJON

Reveal® Imager viser tydelige bilder av huden til kunden og hva som er mellom hudlagene. Den viser tydelig solskader, brune flekker, røde områder og mer. Zoom inn på Reveals høyoppløselige bilde for å undersøke hver eneste rynke i oppsiktsvekkende klarhet. I konsultasjonen legger vi som terapeuter  behandlingsanbefalinger og produktveileding til våre kunder for å oppnå bedre hudtilstand.

20 min | kr 870,-

 

Green peel hudpleie

GREEN PEEL

 

GREEN PEEL EKSPRESS®

Den perfekte party peel. Unike resultater med strålende glød uten å stresse huden med rødhet eller flassing.

15 min | kr 1100,-

 

GREEN PEEL® FRESH UP

Mild peel som gir strålende glød og antirynke effekt. Passer også for akne- og sensitiv- hud da den styrker hudbarrieren.

45 min | kr 1500,-

 

GREEN PEEL® FRESH UP MED UTKLEMMING

Samme prosedyre som fresh up. Damp og utklemming av komedoner i tillegg.

60 min | kr 1700,-

 

GREEN PEEL® ENERGY

En effektiv og dypere peel. Motvirker rynker, pigmentflekker, store porer og akne.

60 min | kr 1700,-

 

GREEN PEEL® CLASSIC

Dyp vevsoppstrammende peel. Forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Total hudfornyelse. Inkluderer oppbyggende etterbehandling.

2 timer | kr 2900,-

 

GREEN PEEL® ØYE

Behandlingen motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Drenerer og minsker vannansamling. Øker mikro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjoner. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk.

30 min | kr 990,-

 

GREEN PEEL® TIME CONTROL

Anti age behandlingen som motvirker rynker og fine linjer og styrker huden samt gir den en magisk glød. Super behandling for tørr, slapp og dehydrert hud. Den øker mikro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer ansiktet uten irritasjoner.

60 min | kr 2200,-

 

GREEN PEEL® AGELESS FUTURE

Anti age behandlingen som motvirker rynker og fine linjer og styrker huden samt gir den en magisk glød. Behandlingen inneholder mye massasje og vi bruker de nye og utrulig fuktgivende produktene fra ageless future. Antirynke- behandling som gir oppstramming, ny vitalitet og avkobling. Produktene og behandlingen kan også utfører på gravide og ammende.

50 min | kr 1400,-

 

GREEN PEEL® MELA WHITE

Behandlingen for deg med pigmentflekker og sol skader som ønsker jevnere hud tone og glød. Et behandlingsopplegg over flere uker som en kur over 3 måneder. Med hjemme produkter og 4 behandlinger totalt. Tilpasses enkelte klienter.

60 min | kr 1650,-

 

 

Elixir kjemisk peeling hudpleie

ELIXIR KJEMISK PENSLING

ELIXIR COSMECEUTICALS ANTI-AGE PEEL

 Denne peelingen er ideell for klienter med tegn på aldring fine linjer, solskader og rynker. Lactid acid, glycolic acid og malic acid fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere grovere og mer ujen hudtone. Effektiv og sikker kjemisk peel som er gunstig mot solskadet hud, fine linjer, grov og livløs hud og pigmentflekker og ruhet i huden. Gir raskt resultat med en glatt, ren, skinnende og vakker hud! 

30 min | kr 1300,- (tillegg i annen behandling 990kr)

 

ELIXIR COSMECEUTICALS ANTI-PIGMENT PEEL

Anti-Pigment peelingen er ideell for klienter med ugjevn pigmentering og missfarging forårsaket av solskader og melasma.  Flera ulika syrer virker i synergi mot ujevn pigment ved å fremme hudfornyelse og blokkere ensymet tyrosinase.  Kojjic syre og arbutin virker blekende på pigment og lactid acid fremmer eksfoliering og gir en jevnere og glattere hudoverflate.

30 min | kr 1325,- (tillegg i annen behandling 990kr)

 

ELIXIR COSMECEUTICALS MANDELSYRE PENSLING

Mild peeling med 40% mandelsyre. Mer skånsom enn andre kjemiske peelinger. Du kan fint gå rett på jobb etter behandlingen. Den passer for deg som vil ha mer glød, fastere hud og en jevnere hudtone, uten å gå for kraftig til verks. Antibakteriell og talghemmende, passer derfor ypperlig for både aknehud og Rosaceahud og de med solskader, fine linjer sensitiv hud og pigmentering.

30 min | kr 1150,- (tillegg i annen behandling 870kr)

 

 

Esse probiotisk behandling

PROBIOTISK ØKOLOGISK HUDPLEIE

Huden din er like unik som fingeravtrykket ditt. Esse behandlinger er en effektiv og bærekraftig løsning for dine hudutfordringer. Produktene som benyttes er vitenskapelig utviklet for alle hudtyper – med prebiotika, probiotika og velkjente aktive ingredienser for å ta tilbake din beste hud.

 

THE ESSE EXPRESS-MINIRENS

En hurtigere behandling som skreddersys for å oppnå resultater på 30 minutter. Inkluderer klassisk ampulle. 

(Rens, peeling, maske, massasje av ansikt, skuldre og nakke.)

30 min | kr 790,-

 

THE ESSE EXPERIENCE-DYPRENS HUD

En skreddersydd ansiktsbehandling som utnytter kraften til avansert pre- og probiotika for å forbedre den mikrobielle balansen på huden. Skreddersydd for å behandle din unike hud med tilpasninger.

Opplev fordeler som stressavlastning, økt kollagenproduksjon, redusert betennelse samt mer fuktighet i huden og en sterkere hudbarriere.

(Rens, hudanalyse, peeling, damp, utklemming, maske, massasje av hodebunn, ansikt, skuldre og nakke.)

60 min | kr 1295,-

 

ESSE LIVE PROBIOTIC EXPERIENCE-DYPRENS LUXUS

Den ultimate behandlingen for å ta huden din til et helt nytt nivå med levende probiotika og spesialiserte massasjeteknikker.

Denne probiotiske opplevelsen i verdensklassen er designet for å redusere betennelse, forbedre barrierefunksjonen og redusere aldringstegn ved å gjenopprette mikrobiell balanse og gjenopplive huden. Behandlingen inkluderer vår anti-inflammatoriske massasje eller løftende massasje som forbedrer behandlingsresultatet og fremmer fullstendig avslapning.

(Rens, hudanalyse, peeling, damp, utklemming, maske, massasje av hodebunn, ansikt, skuldre og nakke.)

75 min | kr 1625,-

 

 

Klassisk hudpleie dyprens

KLASSISK HUDPLEIE DYPRENS 

DYPRENS MED REVEAL HUDSCANNER 

Rens, hudanalyse, peeling, damp, utklemming, maske, massasje av hodebunn, ansikt, skuldre og nakke.

Reveal hudscanner med 3D bilder av huden din og produkt konsultasjon og veiledning

75 min | kr 1750,-

 

HUDPLEIE FOR MENN

Rens, kjemisk pensling/fruktsyre pensling med AHA syrer (Elixir Cosmeceuticals) som minsker linjer og porer og etterlater huden silkemyk. Utklemming og massasje av skuldre og nakke, samt en poresammentrekkende og oppstrammende maske.

50 min | kr 1100,-

 

HUDPLEIE FOR UNGDOM

Rens, peeling eller kjemisk pensling/fruktsyre pensling med AHA syrer (Elixir Cosmeceuticals) som minsker urenheter og porer og etterlater huden ren og fresh. Utklemming av urenheter samt en poresammentrekkende og beroligende maske.

50 min | kr 1100,-

 

 

Hudpleiebehandling

KROPPIBALANSE SIGNATUR

ANTIAGE KROPPIBALANSE SIGNATUR BEHANDLING

Rens og peeling damp, hodebunnsmassasje, utklemming og ansiktsmassasje, samt spesialmaske tilpasset din hudtype (collagene løft, antiage eller vitamin kikk for spenst og glød). Massasje av skuldre, nakke, hender og føtter. Avsluttende produkter og lett make up.

90 min | kr 2190,-

 

 

anisktsmassasje

ANSIKT

SHAPEMASSAGE FACE / BINDEVEVSMASSASJE ANSIKT

En kraftig “hands on” behandling som øker sirkulasjonen i muskulatur og bindevev i ansikt, bryst, hals, nakke, hode, kjeve og skulderledd. Gir glattere og fastere hud. Øker kollagen produksjonen. Virker lymfedrenerende. Behandlingen kan bla redusere spenningshodepine, kjevespenninger, rynker og øresus. Utføres av massasjeterapeut.

45 min | kr 1320,-

 

SPESIAL BEHANDLING ANSIKT- ACNE BEHANDLING

Acne behandling- En dyprens med pensling av glycol eller mandelsyre som egner seg for deg med acneutbrudd, fet og uren hud. Kombineres med en utklemming av komedoner og utrensende maske. En kur på 3-5 behandlinger gir ofte rask progresjon. Langtidsbruk av Elixir Cosmeceuticals hjemmekit for acne gir huden din de mest virkningsfulle hudprodukter og den beste pleien mellom behandlingene.

45 min | kr 1065,-

 

SPESIAL BEHANDLING ANSIKT- FUKT BEHANDLING

Rens peeling og massasje med dtr teknikker (dyp bindevevs teknikker) i ansikt og hals etterfulgt av spesial maske (Fuktighetsgivende) utføres av massasjeterapeut/ hudterapeut.

60 min | kr 1460,-

 

PEEL BEHANDLING – RENS OG DTR

Peel Behandling-Rens og dtr teknikker (dyp bindevevs teknikker) i ansikt og hals etterfulgt av kjemisk pensling med elixir cosmesuticals glycol eller mandelpensling. Utføres av massasjeterapeut/ hudterapeut.

60 min | kr 1790,-

 

MICROLIFT BEHANDLING – MED SOFTLASER

Microlift stimulerer ansiktsmusklene ved hjelp av håndholdte elektroder.
Behandlingen forbedrer hudkonsistensen og gir den et yngre utseende. 
En slags ansikts(aerobic) løftning uten smerter.
Soft laser: øker collagenprodukjonen og reduserer talgproduksjonen. 

Behandlingen utføres av hudterapeut.

75 min | kr 1890,-

 

MICROLIFT BEHANDLING – MED DYP BINDEVES ANSIKTSMASSASJE, KJEMISK PEEL OG MASKE

Microlift stimulerer ansiktsmusklene ved hjelp av håndholdte elektroder.
Behandlingen forbedrer hudkonsistensen og gir den et yngre utseende. 
En slags ansikts(aerobic) løftning uten smerter. Kombinert med dyp bindevev massasje i ansikt og  AHA syrer som minsker linjer og porer og etterlater huden silkemyk. Avsluttes med en fuktighets maske som får huden din til å gløde.

Behandlingen utføres av hudterapeut.

90 min | kr 2500,-

 

 

Hull i ørene

HULL I ØRET

Med Blomdahls system for å ta hull i øre og nese, kan vi tilby deg det beste. Vi har sertifisering i hulltagning fra Blomdahl.

15 min | 1 hull – 380kr, 2 hull – 620kr