20% på valgfri GreenPeel behandling

20% på valgfri GreenPeel behandling

Klargjør huden for vår med Green peel🌿

Mild peel som gir strålende glød og antirynke effekt. Passer også for akne- og sensitiv- hud da den styrker hudbarrieren. 

Hva er green peel?

Green peel fresh up er en kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

100% NATURLIG
Green peel inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

MINIMALT STRESS OG BELASTNING
I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. 

GLØD OG GNISTRING
Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green peel behandlingene er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

Kjøper du 3 behandlinger i mars hos Zarema gir vi deg -20% på alle behandlingene.

Behandlingene må benyttes innen 6 måneder fra kjøpsdato.

Tilbake til bloggen