Redusere sykemeldinger og få friske ansatte!

Redusere sykemeldinger og få friske ansatte!

Bedriftsmassasje

Har du en bedrift eller er ansatt og ønsker de mest fornøyde ansatte?

Som bedriftsleder bryr du deg både om resultater og om de som skaper resultatene. Å ta vare på sine ansatte gir de beste resultatene på sikt, det både  forebygger muskel og skjelettlidelser og øker produktiviteten!

Bedriftsmassasje er et fantastisk tiltak som hjelper deres ansatte med å redusere stress og muskelspenninger. Dette kan igjen redusere sykefraværet. Å tilby bedriftsmassasje vil også få deres ansatte til å føle seg verdsatt! 
Bedriftsmassasje behøver ikke å koste din bedrift noe hvis du ikke vil. Flere av våre bedriftskunder lar de ansatte betale egenandelen selv. 
Bedriften kan velge å kjøpe klippekort til ansatte som bedriften sponser eller at de ansatte trekkes i lønn for hele eller deler av behandlingene. Vi tilbyr også fast års avtale med gode rabatter.
Hvis dere vurderer en årsavtale er velkommen til å prøve behandlinger på bedriften i 1 måned uten bindingstid.
Hvis dere deretter ønsker å tegne en årsavtale gir vi 50% rabatt på behandlingene som utføres den første måneden! Pris etter avtale, kontakt oss for et uforpliktende tilbud.
Vi kan også komme ut til bedrifter å gi behandlinger på forespørsel som en gode/ event eller gave!
Til informasjon er det skattefritak for klassisk massasje på bedrifter. Unngå unødvendige sykemeldinger og kostnader derav, med kurativ og forebyggende behandling.
Vi utfører både klassisk massasje som er godt for sirkulasjon og avspenning, samt kraftfulle dype massasjebehandlinger. Vi er utdannet massasjeterapeuter fra Axelsons og medlem i NMF. 
Les mer om vårt massasjetilbud her
Dere er velkommen til bedriftsmassasje i våre lokaler på Eiksmarka eller Nydalen. Vi kan også komme til deres bedrift dersom dere ønsker massasje der dere jobber!

Høres det ut som noe for deres arbeidsplass? 
Kontakt oss!
 
Tilbake til bloggen