Vippeløft, brynslaminering, vippe og bryn farge  -20% i juli

Vippeløft, brynslaminering, vippe og bryn farge -20% i juli

Vi er glade for å presentere den siste trenden innen skjønnhetsbehandlinger - brynslaminering! Dette er en revolusjonerende nyhet for alle som ønsker å forbedre utseendet til brynene sine.

Brynslaminering er en behandling som gir brynene dine en mer definert og fyldig form. Prosessen innebærer bruk av spesielle kjemikalier for å rette ut og feste brynshårene i ønsket posisjon. Dette gjør at brynene ser fyldigere og mer definerte ut, og resultatet varer i opptil seks uker.

Denne behandlingen passer perfekt for personer med ujevne, tynne eller usymmetriske bryn. Brynslaminering gir brynene en naturlig, men likevel dramatisk look. Behandlingen er smertefri og tar vanligvis ikke mer enn 30 minutter.

Brynslaminering har allerede tatt skjønnhetsverdenen med storm, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Denne behandlingen er revolusjonerende bra for alle som ønsker å gi brynene sine en makeover uten å måtte ty til dyre eller invasive behandlinger.

Vi anbefaler på det sterkeste brynslaminering for alle som ønsker å få fyldigere, mer definerte bryn. Prøv det selv og opplev den fantastiske effekten!

Emilia tilbyr -20% rabatt på både brynslaminering, vippeløft, farge av vipper og bryn og Nytt sett vippe extentions i juli.

Bestill time: HER

Tilbake til bloggen