Cellulittmassasje med 15% rabatt

Cellulittmassasje med 15% rabatt

Metoden/figurforming og cellulitt massasje er en kombinasjon av spesifikk bindevevsmassasje (Deep Tissue Release), lymfedrenasje, kostholdsveiledning, trening og motivasjon.
Metoden er et samarbeid mellom klient og terapeut og går over 10 uker. Cellulittmassasje og Shapemassage Metoden har til hensikt å øke blod- og lymfesirkulasjon i de områder av kroppen hvor sirkulasjonen er spesielt hemmet. Cellulitter kan fjernes/reduseres, fettvevet kan reduseres og målbare resultater kan forventes!


Effekter av ShapeMassage Metoden

 

  • Du kan bli slankere i de aktuelle områdene (fettdeponiene kan reduseres)
  • Sirkulasjonen i hofter og ben kan bli bedre
  • Overskuddet kan øke
  • ”Murring” og ”kløing” i bena kan reduseres eller blir borte
  • Menstruasjonssmerter kan bli mindre
  • Fordøyelsen kan bli bedre
  • Huden kan bli glattere, jevnere og finere
  • Allmenn helsetilstand kan bedres
  • Strekkmerker kan reduseres

 

Første behandlingstime
Første behandlingstime danner grunnlaget for hvordan man skal legge opp hele behandlingsforløpet over 10 uker. Timen innledes med en samtale hvor formålet er å skape forståelse hos klienten for hvilke prosesser som settes i gang i kroppen.

Undersøkelse og målinger
Ved første time vil terapeuten foreta en enkel undersøkelse av mage, hofter og lår hvor vevsstrukturen og lymfesirkulasjonen vurderes. Terapeuten foretar hvis ønskelig målinger på bestemte steder og fører disse inn i måleskjemaet. Disse målingene kan foretas hver gang. Klienten blir undersøkt og målt mens hun er iført undertøy stående på gulvet.

Hun er godt tildekket under behandlingene, terapeuten avdekker kun det området som skal behandles. Terapeuten bearbeider underhudsvevet i mage, hofter og lår. Terapeutene våre har lang erfaring og er veldig opptatt av å skape trygghet for deg som ligger på benken.

 

Målsetninger og reduksjoner
Noen sier ved første time : ”Jeg vil gå ned 10 cm. for det har jeg lest i ukebladet at andre har gjort!” Alle går ned, men hvor mye, og hvor fort man går ned, er umulig å forutsi. Derfor kan vi ikke gi garantier, men ved den første konsultasjonen vil man snakke mye om og definere målsetningen for de neste 10 ukene.

Alle klienter anbefales å måles ved hver behandling selv om ønsket effekt kanskje er å bli varmere på beina fremfor å ta av seg noen centimeter. Det at man går ned, er en indikasjon på at det skjer forandring i vevet og er dermed et signal på at sirkulasjonen er i gang. Vi bruker centimetermål for å kontrollere at det skjer respons i fettvevet.
Ved første behandling defineres prioriterte og sekundære fettvevsområder som skal behandles. Dette spesifiseres og danner grunnlaget for hva som prioriteres gjennom behandlingsforløpet.

Ønsker du kickstarte høsten for mer sirkulasjon og varmere glattere vev

I juli måned selger vi klippekort med 10 behandlinger hos Miguel med -15% rabatt. Behandlingene kan benyttes fra juli august eller september, men er gyldig 3 måneder fra første time da vi anbefaler ukentlig oppfølgings behandlinger for beste resultat!

 

Les mer om behandlingen HER

Bestill din første time HER

Tilbake til bloggen