Manikyr

CRAZY DAYS!

Våren er endelig her, og det betyr at det er på tide å kvitte seg med vinterens grå og kjedelige negler! Vi på salongen er så glade for å ønske våren velkommen at vi har satt ned prisene på alle våre neglebehandlinger fra 1. april.


Nå kan du sette farge på dine negler og gi dem den oppmerksomheten de fortjener, til en helt utrolig pris. Vår flinke neglteknikker Kristine vil gi deg den beste opplevelsen med en perfekt manikyr fra bare kr 550.-! Eller hvorfor ikke prøve Shellac fra kun kr 650.-? Denne populære behandlingen gir deg langvarig farge og beskyttelse for dine naturlige negler, uten risiko for avskalling eller skade.


Hvis du vil ha enda mer glam, kan du prøve vår negl forlengelse, som gir deg lange, slanke og naturlig utseende negler, perfekt for enhver anledning. Og nå, med vår fantastiske lojalitetskort, får du -20% avslag på hver 5. behandling, så du kan fortsette å nyte disse fantastiske tilbudene gjennom hele året!

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å feire våren med fantastiske negler. Bestill en time hos Kristine nå, og gi dine negler den oppmerksomheten de fortjener!

Bestill time HER

 

Tilbake til bloggen