Mesoterapi hudbehandling

Mesoterapi hudbehandling

Oktober tilbud på mesoterapi- fantastisk anti age behandling!

Kjøp en pakke på 4 behandlinger ink collagen maske i oktober kr 6000.-

(Ord pris kr 7000.-)

 

Hva er mesoterapi?

Mesoterapi er et ord som kommer fra de latinske ordene «meso», som betyr «i mellom», og «therapeia»-«terapi». Mesoterapi, som bokstavelig talt betyr «middels behandling», den utføres på det midterste laget av huden ved hjelp av nåler. Man kan bruke en pen (mesopen eller en ampulle med gullbelagte nåler mesogold )I begge behandlingene sluses serum ned i huden med hjelp av de små kanalene vi lager i huden med nålene. 


Mesoterapi er en skånsom hudbehandling som virker både ved å lage kanaler «stimulere hudens egne evne til å produsere collagen og elastin» og sluse ned de naturlige aktive ingredienser i huden din. Prosedyren bruker micro-needling, som skaper bittesmå mikrokanaler i huden og lar kroppen absorbere de aktive ingrediensene lettere.
Det brukes ofte til et rekke formål: for å myke opp rynker, for å fjerne hudormer, for å fjerne veksten av nytt kollagen og for å myke opp og stramme opp huden. Det anses som trygt, effektivt og svært rimelig.

 

Mesopen er en kraftigere behandling og regnes som en «treningsøkt» for din hud, vi penetrerer huden med nålenedslag på 0.25-1,5 mm og sammen med aktive ingredienser vill vi får resultater av behandlingen over tid. Resultater etter 3-5 behandlinger, merkbart  mindre linjer, arr, acne og pigmenteringer.

 

Mesogold er en mildere behandling med guldbelagde titan nåler som er tynne som hårstrå, nåledybden er 0.6 mm. Det er en behandling som oftes også tolereres av de med sensibilitet i huden. Ampullen der vi blander serum tilpasset kundens hud tilstand sitter sammen med nålene og serumet rener derfor på nålene ned i huden. Resultater av behandlingen er en mini treningsøkt og den gir en effektiv fukt behandling. Beste resultat vill være 3-4 behandlinger med ca 4 ukers intervall.

 

Behandlingene kombineres best med avsluttende collagen maske og deilig massasje. 

 

Se video av mesogold HER

Bestill time: HER

 

Tilbake til bloggen